Ar šį ketvirtadienį pavyks Žinovams nutraukti pralaimėjimų seriją klausimus užduodančiai Žiūrovų komandai?

Vilniaus universitete baigęs fizikos mokslus kapitonas Linas Savickas domisi viskuo: kulinarija, nardymu, slidinėjimu, roku, bliuzu... Jis žada ne tik vadovauti komandai, bet ir pasitarnauti savaisiais ekspromtu gimstančiais atsakymais.

Komandos puošmena, vienintelė dama Brigita Gylytė, Vilniaus universitete Gamtos mokslų fakultete įgijo ekologinės biologijos bakalauro laipsnį, zoologijos magistro laipsnį ir dar – biologijos mokytojos diplomą. Šiandien ji ir vėl tęsia mokslus – yra Botanikos instituto doktorantė, kryptis – ekotoksikologija. Prisipažįsta – laisvalaikiu mėgsta patinginiauti, tačiau nevengia iššūkių ir pristato savo moto: „Mes nesirenkame lengviausių kelių“.

Programuotojas Andrius Šabanas studijavo Kauno technologijų universitete, taip pat – privačiame universitete Vokietijoje. Domisi pasaulio ekonomine, politine, socialine raida, mokslo ir technologijų naujienomis. Andriaus moto skelbia: „Žmogus turi arba dirbti, arba turiningai pramogauti. Jei nelinksma, – dirbk. Jei neišeina dirbti, – bent jau linksminkis. Jei nedirbi ir dar nelinksma, – veltui gaišti“.

Virginijus Varnaitis Vilniaus universitete yra baigęs Teisės fakultetą, o šiandien eina vyriausiojo specialisto pareigas Teisingumo ministerijoje. Priklauso Vilniaus Žalgirio futbolo komandos gerbėjų organizacijai Pietų IV. Pats futbolo kamuolį spardo Sekmadienio futbolo lygoje. Po darbo atsipalaiduoja žaisdamas kompiuterinius žaidimus, o prieš keletą metų atrado ir stalo žaidimus. Gyvenime vadovaujasi dviem moto: „Nieko nėra amžino ir tobulo“ bei „Nugalėtojas pasiima viską“.

Simonas Šabanovas Vilniaus universitete yra baigęs Geografijos magistro studijas ir tikina, kad komandai būsiąs naudingas savo žiniomis ir aktyvumu. Mano esąs išskirtinis tarpdisciplininiu požiūriu. Domisi kelionėmis ir… gėlininkyste bei sodininkyste.
Saulius Jurkevičius vadovauja Vilniaus licėjui, o pagal specialybę yra istorijos mokytojas. Sauliui patinka skaityti – skaito daug ir visur. Taip pat mėgsta minti dviratį. „Niekada nepasiduok“ – savo moto pristato TV3 Žinovų komandos narys, teigiantis esąs pastovus ir tradicijas gerbiantis žmogus.

L.Savicko komanda - nuotraukų albume:

Praėjusio ketvirtadienio žaidimas baigėsi rezultatu 6:3 ir buvo naudingas TV3 Žiūrovų komandai. Piniginius prizus laimėjo: Gintarė Baliūnevičiūtė, Artūras Činčis, Zbignevas Bortkevičius, Gabrielė Bričkutė, Rimantas Chmieliauskas ir Dainius Geležauskas. Sveikiname laimėtojus!

Palaikykite „Kas? Kur? Kada?“ Žinovų komandą arba tapkite TV3 Žiūrovų komandos nariu. Įdarbinkite savo protą ir laimėkite pinigų!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)