Tiesa, šeštadienio vakaras ne ypač malonus buvo ne tik šiai šokėjų porai, bet ir kai kuriems "Kviečiu šokti" dalyviams, likusiems projekte. Rasti laisvą vietą automobiliui prie Vilniaus teatro arenos, iš kurios sekmadieniais transliuojamas LNK šokių projektas, sudėtinga. Šokėjai, skubėdami į repeticijas, o vėliau ir į transliaciją, savo automobilius dažnai palieka ir stovėti bei sustoti draudžiančių ženklų zonoje. Šį šeštadienį policijos pareigūnai turėjo nemažai darbo, mat neleistinoje vietoje automobilius palikusiems šokėjams teks sumokėti baudas už prasižengimus.


Iš gastrolių Ispanijoje parskridęs Merūnas vietos LNK šokių aikštelėje nebeturi – praėjusį sekmadienį, iš projekto iškritus jo žmonai, jis neteko teisės sugrįžti į šou. Tačiau dainininkas šį sekmadienį užėmė dar garbingesnę – komisijos pirmininkės Editos Daniūtės vietą.

„O ką, reikia atkeršyti už žemus balus. Likusi be eterio, Edita kitą kartą pagalvos, kokius balus rašo mano žmonai. O dėl Iljos Averbucho... Galiu pasakyti, kad jis turės problemų pas save Maskvoje“, - nejuokavo M. Vitulskis.

Kaip žinoma, praėjusį sekmadienį Erika iškrito komisijos pirmininkei Editai Daniūtei ir pasaulio dailiojo čiuožimo čempionui Iljai Averbuchui parašius ypatingai žemus balus.

„Daug neteisybės šokiuose, einu atstatyti. Ačiū Dievui, žmonės sugrąžino Donatą Baumilą ir Rasą Židonytę į projektą. Bet šita skriauda atlyginta“, - sakė Merūnas.

Pasak jo, iškritus žmonai, jam buvo „juodas šokas“.

„Negalėjau patikėti. Du kartus iš eilės buvo pirmoje vietoje, trečią kartą – trečioje, o ketvirtą kartą ėmė ir iškrito. Ji dėjo labai daug pastangų, viską darė, kad aš grįžčiau ant parketo ir turėčiau galimybę tobulinti dar vieną man naują sritį“, - sakė Merūnas. Dainininkas patikino, kad nori sugrįžti ant parketo.

„Viskas vyko taip greitai, kad net nespėjau suprasti, kas vyksta. Vasarą atostogas paaukojau dėl šokių, mokydamasis žingsnelius. Reikia kažkaip reabilituotis. Tikiuosi, kad žmonės norės dar mane pamatyti šokantį ir balsuos už sugrįžimą", - sakė dainininkas.

Po motinystės į LNK eterį sugrįžo Gabrielė Valiukaitė

Po beveik metų pertraukos į LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisiją sugrįžo profesionali šokių trenerė, šokių „Eurovizijos“ dalyvė Gabrielė Valiukaitė.

Moteris prieš aštuonis mėnesius susilaukė dukrelės Sesilijos, tačiau prie darbo sugrįžo jau po mėnesio. „Sportininkai nelaukia“, - juokėsi profesionalus šokėjus treniruojanti moteris.

Puikiai atrodanti šokėja prisipažino per nėštumą priaugusi net 27 kilogramus, kurių atsikratė vos per keturis mėnesius.

„Sporto salė. Ir, aišku, reikia mokėti užsirakinti burną“, - juokėsi šokėja.

Per laidos „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ pertraukas šokėja suskubdavo skambinti į namus, ir teirautis, kaip sekasi mažylei.

Pasak Gabrielės, sugrįžusi į televiziją ji visiškai nesijaudina.

„Man labai smagu, kad žmonės šoka, kad šypsosi, kad kiekvieną sekmadienį čia vyksta šventė“, - sakė komisijos narė.

Rolandas Paksas pažadėjo sušokti pasadoblį su Rūta Mikelkevičiūte! Eligijus Masiulis tiesioginiame teletilte su šokių laidos vedėjais taip pat „pasirašė“ pašokti LNK eteryje.

Atrodo, rinkimų naktį projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ vyko neįtikėtini dalykai: komisijos nario kėdę iš Giedriaus Drukteinio nusipirko „Mėslitos“ direktorius Saulius Poška, du komisijos nariai šoko kvikstepą su viena kepurėle, netikra Ingrida Šimonytė kalbino tikrą Andrių Kubilių.

„Kviečiu šokti“ studijoje buvo pasakų vakaras. Liepa ir Andrius šoko pagal „Grybų karą“, Gintarė ir Vytautas – „Pelenę“, Jurgita ir Rimvydas – „Gražuolę ir Pabaisą“, Tina ir Tadas – „Edvardą Žirkliarankį“, Renata ir Vadimas – „Coliukę“, Katažina ir Dainius – „Bjaurųjį ančiuką“, Jurga ir Andrius – „Čipoliną“, Donatas ir Rasa – „Mažąjį princą“, Aušra ir Tomas – „Ledo karalienę“, Ingrida ir Ovidijus – „Saulės dukrą“, Mantas ir Ala – „Eglę žalčių karalienę“.

Net keturios poros gavo maksimalų komisijos balų skaičių: Katažina ir Dainius, Ingrida ir Ovidijus, Aušra ir Tomas bei Donatas su Rasa.

Papildomus balus Vytenis Pauliukaitis skyrė Jurgai ir Andriui, Ingridai ir Ovidijui bei Katažinai ir Dainiui.

Žiūrovai labiausiai balsavo už Gintarę su Vytautu, mažiausiai – už Liepą su Audriumi.

Susumavus rezultatus, būtent atlikėja Liepa su partneriu ir turėjo palikti LNK šokių konkursą.

Tačiau į projektą suteikiama galimybė grįžti dar vienai porai. Ant slenksčio stovi Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė, Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė, Juozas Liesis ir Elena Leonova, Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė bei ką tik iškritusi Liepos Mondeikaitės ir Audriaus Židonio pora. Daugiausia internautų simpatijų sulaukusi pora po dviejų savaičių sugrįš į LNK šokių aikštelę.

Rezultatai:

1.Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
2.Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
3.Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis
4.Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
5.Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus
6.Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
7.Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
8.Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
9.Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
10.Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
11.Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)