Rinkimų nakčiai pajėgas meta kanalo „Info TV“, humoro laidos „Dviračio šou“ ir šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komandos. Šokėjus ir žiūrovus apie rinkimus nuolat informuos kanalo „Info TV“ žurnalistai, kurie rengs tiesioginę laidą „Naujas Seimas“. Iš pradžių bus rengiami teletiltai su „Naujo Seimo“ studija, o šokiams pasibaigus, LNK žiūrovams bus rodoma „Info TV“ laida.

LNK šokių laidoje – teletiltai su partijų štabais, kuriuose lankysis humoro laidos „Dviračio šou“ personažai.

Šokėjai šoks pagal žinomas Lietuvos ir pasaulio pasakas. „Rinkimų naktis – stebuklinga naktis, - sako „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ prodiuseris Laurynas Šeškus. – Nes ne tik pačios gražiausios, bet ir pačios baisiausios pasakos gali tapti tikrove“.

Liepa ir Andrius šoks pagal „Grybų karą“, Gintarė ir Vytautas – „Pelenę“, Jurgita ir Rimvydas – „Gražuolę ir Pabaisą“, Tina ir Tadas – „Alisą ir Skrybėlių“, Renata ir Vadimas – „Coliukę“, Katažina ir Dainius – „Bjaurųjį ančiuką“, Jurga ir Andrius – „Čipoliną“, Donatas ir Rasa – „Mažąjį princą“, Aušra ir Tomas – „Ledo karalienę“, Ingrida ir Ovidijus – „Saulės dukrą“, Mantas ir Ala – „Eglę žalčių karalienę“.

Rinkimų naktis su LNK projektu „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ – jau šį sekmadienį 19.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)