Spalio 12 dieną, penktadienį, 19.10 val. TV3 tiesioginiame eteryje UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovai susipažins su Siera Leonės misijos dalyvių įspūdžiais ir išgyvenimais bei išvys įspūdingus Lietuvos scenos ir sporto žvaigždžių pasirodymus. UNICEF projektą „Už kiekvieną vaiką“ antrus metus globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas žada, jog TV3 žiūrovų lauks įspūdingas renginys, kviečiantis visus skirti lėšų vaikų mirtingumui mažinti vienoje vargingiausių Afrikos šalių – Siera Leonėje.

„UNICEF šou išvysite ryškiausias scenos žvaigždes. Jos kvies dalintis gerumu džiaugsmingai. Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė žada priblokšti savo gebėjimu šokti, o Mindaugas Stasiulis pademonstruos savo talentingąjį repavimą. Specialiai šiam renginiui prikeliamas legendinis „Radio Show“ personažas Filadelfijus“, – pasakoja S. Urbonavičius. – „Tai tik keletas perliukų, kurie bus pažerti įspūdingame paramos renginyje spalio 12-ąją.“

Merginų projekto „ŠarkA“ narės Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė jau spėjo susipažinti su vienais iš UNICEF misijos į Sierą Leonę dalyvių – olimpiečiais Evaldu Petrausku ir Jevgenijumi Šuklinu. Jas vienas pirmųjų olimpiečiai pakvietė išbandyti naujutėlaičius BMW automobilius. Merginos taip pat lips į koncerto „Už kiekvieną vaiką“ sceną ir ragins geros valios žmones aukoti.

„Intensyviai ruošiamės šou, kuriame pirmą kartą ne „šarkomis“ būsim, o tapsim „Spice Girls“. Atliksim visiems puikiai žinomą hitą“, – paslaptį išduoda „šarka“ G. Valaitytė.

Lietuvos scenos žvaigždės nustebins neįtikėtinomis metamorfozėmis: įsikūniję į užsienio žvaigždes jie žavės žiūrovus nuotaikingais pasirodymais.

Balsingoji Mia pasirodys skandalingosios Lady Gaga amplua. Aistė Pilvelytė persikūnys į temperamentingąją dainininkę Cher. S. Urbonavičius-Samas išduoda, jog specialiai šiam renginiui dainą ruošia ir charizmatiškasis Marijus Mikutavičius.

„Nesinori išduoti visų renginio perliukų“, – sako Samas, kviesdamas visus spalio 12-ąją, penktadienį, 19.10 val. įsijungti TV3 ir pasižiūrėti tiesiogiai transliuojamą paramos koncertą „Už kiekvieną vaiką“. – „Ir čia dar tik keletas perliukų, kurie bus pažerti įspūdingame paramos renginyje. Galiu patikinti, jog staigmenų bus dar daugiau!”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją