Šios laidos tema buvo "Paskutinis traukinys". Septintojoje laidoje visos poros kovojo dėl bilieto į paskutinį traukinį. Vienai iš jų šis sekmadienis buvo lemtingas.

Paskutinį šokį šį sekmadienį sušoko Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė. Kitą savaitę į projektą iš Ispanijos turėjęs grįžti jos vyras Merūnas Vitulskis, projektą trumpam palikęs dėl statomo spektaklio, taip ir nebesugrįš. Jį šokių aikštelėje pastarosiomis savaitėmis pavadavo jo žmona, tačiau likus savaitei iki Merūno grįžimo atsisveikino su laida. Iškritusi Erika neslėpė nuoskaudos ir ašarų.


Praėjusį savaitgalį DELFI skaitytojai balsavo, kuri pora praėjusioje laidoje nusipelnė paskutinės vietos. 24,1 proc., balsavusiųjų manė, kad Juozas Liesis ir Elena Leonova. DELFI skaitytojų pranašystės išsipildė - ši pora iš tiesų paliko projektą. Paskutinės vietos, anot portalo lankytojų, taip pat buvo verta "Kviečiu šokti" naujokė Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus (15,7 proc.) bei vyrą pavaduojanti Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus (15 proc.).

Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus laidoje sušoko tango tema "Paskutinis traukinys grįžta iš karo". Ne ką mažiau dramatiškas buvo ir Aušros Štukytės ir Tomo Slausgalvio šokis tema "Paskutinis traukinys kuriuo mes kartu daugiau nebekeliausime".

Šios poros prieš šokį netgi nufilmavo po trumpametražį kino filmuką, kaip įžangą į savo šokio meilės istoriją.

Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis sulaukė nemažai kritikos dėl pasirodyme panaudotų bereikalingų aksesuarų - akinių, petnešų, kas užgožė ir taip "nerangų" jų šokį. Šokėjai savo džaiva bandė užkrėsti praėjusio amžiaus šeštojo dešimtmečio dvasia.

O štai Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis šioje laidoje nepabūgo surizikuoti ir sukūrė pasirodymą tema "Paskutinis traukinys keliauja į raudonųjų žibintų kvartalą". Laidos svečią I. Averbuchą Gintarė tiesiog prikaustė savo žavesiu: "Jūs esate labai graži moteris. To neįmanoma nepabrėžti." Tiesa, čempionui nepatiko tai, kad pora ant parketo pasikvietė dar dvi moteris. O štai etiketo ir elegancijos žinovas Giedrius Drukteinis prisipažino, kad jį šis pasirodymas ypatingai sujaudino, todėl jis nepagailėjo maksimalaus balų skaičiaus.

Savo aktorinius sugebėjimus demonstravo ir Mantas Stonkus su Ala Karpenko. Jie sušoko benamių šokį pagal temą "Paskutinis traukinys anglių nebeatveš".

Ingridos Kazlauskaitės ir Ovidijaus Andrieko pora pademonstravo puikią šokių techniką. Tačiau komisijai pritrūko šou ir teatrališkų elementų.

Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško šoko tema "Paskutinis skambutis - paskutinis traukinys". Tiesa, daugumai komisijos narių užkliuvo silpna Renatos šokių technika. Kaip išsireiškė Vytenis Pauliukaitis, ši pora yra ne mokyklos abiturientai, bet šokių darželio auklėtiniai.

Fokstrotą pagal jautrią temą "Paskutinis traukinys išvyksta į tremtį" sušoko Katažina Nemycko ir Dainius Dimša. Ši pora - vienintelė, kuri gavo maksimalų balsų skaičių iš laidos svečio I. Averbucho.

Laidos pavadinimas "Paskutinis traukinys" vos nebuvo lemtingas Jurgitos Grabauskienės ir Rimvydo Černajaus porai. Mat Rimvydas patyrė traumą. Tačiau savo mylimos moters nelaimėje nepaliko jos sutuoktinis. Iki šiol šokti nemokėjęs Jurgitos vyras Tautvydas ryžosi užvaduoti jos šokių partnerį ir taip išgelbėti savo damą. Pora sulaukė daug komisijos komplimentų. O E. Daniūtė netgi užsiminė, kad Jurgitos vyras šoka kur kas geriau už jos šokių partnerį R. Černajų.

Palankiai įvertintas ir praėjusios savaitės lyderių Kristinos Navickaitės-Tinos ir Tado Rimgailos šokis. Ryšininkės ir gestapininko roles į šokį įpynę šokėjai pelnė daug komplimentų tiek už šokį, tiek už vaidybą.

Specialaus balsavimo metu paaiškėjo, kad kitą savaitgalį į projektą taip pat grįžta viena iš iškritusių porų. "Kviečiu šokti. Pažadint aistra" žiūrovai nusprendė, kad į projektą grįžti verčiausi Donatas Baumila ir Rasa Židonytė.

Galutinė rezultatų lentelė:

1. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
2. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
3. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
4. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
5. Jurgita Grabauskienė ir Tautvydas Grabauskas
6. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
7. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis
8. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
9. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (547)