Ypatingo dėmesio nusipelnė ir kiti komisijos svečiai – iš Amerikos atskridę Lietuvai žiemos olimpiadoje norintys atstovauti dailiojo čiuožimo profesionalai lietuvis Deividas Stagniūnas ir amerikietė Isabella Tobias. Kitas dvi kėdes, kaip jau tapo įprasta, užėmė Jūratė Norvaišienė ir Jurijus Smoriginas.

DELFI nuotraukų albume - laidos akimirkos (nuolat pildoma):

Šis vakaras įsimintinas dar vienai "Šok su manimi" porai - laidoje debiutuoja projekto naujokai Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė. Populiaraus šokių projekto debiutantai, pasekę ankstesnių vėliau prie „Šok su manimi“ prisijungusių porų pėdomis, pasiryžo atsisakyti neliečiamybės.

Dar šią savaitę Petras patikino žinantis, su kokiomis projekte dalyvaujančių gerbėjų armijomis jam teks susirungti, tačiau, atrodo, dainininko tai visiškai negąsdino ir jis pasitiki savo jėgomis.

Straipsnis nuolat pildomas nuotraukomis ir naujienomis.

Laidą savo daina pradėjo "Lietuvos talentuose" išgarsėjęs P. Daunys. Vėliau įspūdingu šokiu prisistatė kiti projekto dalyviai.

Laidos vedėjos amplua debiutavusi I. Stasiulytė pristatė komisiją. Žinoma moteris nusprendė atkeršyti Jurijui Smoriginui už tai, kad jai ir jos buvusiam partneriui Algiui Ramanauskui šis parašė kuolą. Todėl A.Ramanauskas tapo komisijos nariu ir su juo nuolat apsikeisdavo kandžiomis fražėmis.

Porų pasirodymai

Pirmieji ant šokių parketo užlipo Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj. Jiems pasirodymą kūrė žinomas choreografas Paulius Šinkūnas. Prieš šokį parodytame reportaže buvo galima matyti šokėjų ir choreografo konfliktus, Juozo nuovargį ir pykčius.

Savo pasadobliui pora pasirinko šiuo metu labai populiarią korėjiečio reperio PSY dainą "Gangnam style", o stilistai šokėjus papuošė aptemptais blizgiais rūbais. Komisija šokį įvertino aštuonetais.

Antrieji pasirodė įspūdinga pūsta gėlėta suknele pasipuošusi Asta Pilypaitė su partneriu Ligitu Bernatavičiumi. Jie šoko kvikstepą, kurį labai gerai įvertino komisija. Tiesa, J.Smoriginas papriekaištavo, kad partneris neleidžia dainininkei atsiskleisti.

Po jų ant parketo pasirodė Mindaugas Rainys su partnere Milana. Jie šoko "dramatišką ir tragišką" rumbą. Jų šokis prasidėjo ekrane rodoma jausminga fotosesija, kurią DELFI skaitytojai jau galėjo išvysti kur kas anksčiau nei kiti. Pora įspūdingai ne tik šoko, bet ir atrodė: šokėja buvo pasipuošusi permatoma juoda seksualia suknele, o TV laidų vedėjas - plaukuotą krūtinę apnuoginančiais baltais marškiniais bei juodomis kelnėmis (juos išpeikė A.Ramanauskas).

Nors komisijos nariai prisipažino buvę sujaudinti šokio, J.Smoriginas ir vėl rado prie ko prikibti. "Du gražūs kūnai, kurie neturėjo ką veikti", - sakė jis ir davė porai septynis balus. Visi kiti komisijos nariai šokį įvertino dešimtukais.

Ketvirtieji į salę žengė Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė. Pora šoko kvikstepą. Gangsterį vaidinęs krepšininkas J.Smorigino buvo išvadintas netalentingu, o Jūratė Norvaišienė šokį pavadino vienu geriausių kvikstepų iki šiol.

Tuomet ant parketo žengė praėjusioje laidoje J.Smorigino anoreksike išvadinta aktorė Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. Jiedu paruošė "šviesų" geros nuotaikos fokstrotą. Pasak jų, temą jiems pakišo D.Meškausko gimtadienis. "Skiriame šokį tiems, kas švenčia", - sakė aktorė.

Už savo mylimojo porą balsuoti agitavusi I. Stasiulytė net padarė špagatą. Komisija aktorę ir šokėją labai gyrė, tačiau pastebėjo šiokių tokių klaidelių. Komisija šokį įvertino dviem devynetais ir dviem dešimtukais.

Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas šoko čia čia čia. Dainininkė žiūrovų žvilgsnius traukė įspūdinga raudona suknele su apnuoginta nugara, šokėjas - juodomis aptemptomis kelnėmis ir ilgaauliais. Pora šokyje panaudojo itin daug seksualių judesių.

Deja, J.Norvaišienė šokyje čiačios judesių nematė, o J.Smoriginas paprašė prodiuserių, kad šokėją M.Gaižauską išmestų iš projekto. A.Ramanauskas už jį atsiprašė ir komisijos pirmininkui liepė užsičiaupti. Komisija porai skyrė vieną septynetą ir tris aštuntukus.

Vėliau scenoje pasirodė Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, jie šoko aistringą pasadoblį. I. Tobias, prabilusi lietuviškai, pasakė, kad šokis buvo labai emocionalus ir jai labai patiko. Taip pat liaupsių jiems negailėjo J. Norvaišienė.

K.Baranauskas prisipažino tik penktadienį ryte grįžęs iš pasaulio hiphopo čempionato, tad laiko pasiruošimui turėjo labai mažai. Tačiau J. Norvaišienė jį apgynė ir teigė, kad projekto dalyviai turi savo gyvenimus ir jiems klaideles galima atleisti. Todėl komisija šokėjams skyrė du devintukus ir du dešimtukus.

Vėliau ant parketo valsą šoko Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas. Žurnalistė prieš šokį rodytame reportaže prisipažino pavargusi būti "sterva" ir juokdarė, todėl nuo šiol šoks tik rimtus šokius. Tam ji pasirinko, kaip pati teigė, savo svajonių suknelę ir pasidabino ilgu šviesių plaukų šinjonu.

J.Smoriginas R.Janutienę išvadino šalta ir abejinga, pareiškė, jog ji - netalentinga. J.Norvaišienė matė klaidų laidų vedėjos laikysenoje, o A.Ramanauskas Adomui patarinėjo, kaip atsikratyti nugaros išvaržų po partnerės kilnojimų. I.Tobias porą įvertino vienu žodžiu: "gražu".

Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, kaip patys sakė reportaže, nuo rimtų choreografijų perėjo prie greitesnių numerių. Šioje laidoje jie, persirengę turistais, sušoko kvikstepą pagal Manto Jankavičiaus dainą "Čiuožki".

Komisija porą labai gyrė, priekaištų jai neturėjo net J.Smoriginas. Tai - pirmieji šokėjai šį vakarą, gavę keturis dešimtukus. V.Sutkutei ir Š.Šiaučiuliui atiteko ir šios savaitės DELFI skaitytojų simpatijų prizas.

Per pertraukėlę veiksmas persikėlė į užkulisius, kur I. Stasiulytė paprašė pakelti balus komisijai. K. Baranauskas J. Smoriginą pavadino "pi*duku".

Po reklamos džaivos ritmu žiūrovus užkrėtė Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė. Radijo laidų vedėjas savo partnerę į šokių aikštelę atsigabeno lagamine. "Šita kontrabandinė prekė Justytė man labai patiko", - sakė J.Smoriginas. Komisija poros pasirodymą įvertino dviem dešimtukais ir dviem devintukais.

Paskutiniai į šokių aikštelę žengė debiutantai Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė. Pora prisipažino labai laukusi pasirodymų, o pirmai pradžiai parengė seksualų čia čia čia. O šokį P. Daunys pradėjo su mikrofonu rankoje. Po to pora šoko itin seksualų šokį pagal dainą "I'm Sexy and I Know It".

"Labai gražus talentingas berniukas, kuriam labai pasisekė su partnere", - sakė A.Ramanauskas. Pasak jo, šokių projektas grįžo į tuos laikus, kada jame buvo tokie geri šokėjai kaip jis ir Ineta Stasiulytė.

"Man Sandra labai nepatiko, ji buvo per vulgari", - sakė kandusis komisijos pirmininkas.

Už nemeilę ir nepagarbą sportiniam šokiui jis porai davė tik 7 balus. Visi kiti komisijos nariai šokį įvertino aukščiausiais balais.

Pasirodžius visoms poroms paaiškėjo, kad komisija daugiausiai balų davė V. Saikauskaitės porai, o mažiausiai - V.Gordijevskajos.

Laidos metu žiūrovai už poras atidavė daugiau nei 100 000 balsų.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, jog projektą priversti palikti Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas. Daugiausiai balsų šio vakaro metu atiteko Viktorijai Sutkutei bei Šarūnui Šiaučiuliui.

Kviečiame balsuoti ir pareikšti nuomonę, kas šįvakar turėtų palikti projektą.


Praėjusį savaitgalį DELFI skaitytojai rinko elegantiškiausią laidos porą. "Šok su manimi" žiūrovai daugiausiai savo balsų atidavė už Rūtą Janutienę ir Adomą Norkūną. Jų pora surinko 23,4 proc. visų balsų. Antroje vietoje liko Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj (16,6 proc.), šiems elegantiškumu tik šiek tiek nusileido Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius (15,8 proc.).

Visą savaitę DELFI skaitytojai savo balsus galėjo atiduoti ir už jiems labiausiai patikusią porą, nusipelniusią portalo skaitytojų simpatijų prizo.Šios savaitės DELFI skaitytojų favoritais jau trečią kartą tapo dainininkė Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis.

Be šio šeštadienio laidos ypatingų kviestinių komisijos svečių Deivido ir Isabellos, kurie ne tik teisėjavo, bet ir nutarė pasirodyti ant „Šok su manimi“ parketo, specialų numerį paruošė ir triskart Europos profesionalų LA šokių vicečempionai Justas Kučinskas ir Jekaterina Romankova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (498)