"Su policijos pareigūnais esu turėjęs daug reikalų. Džiugu, kad mūsų visuomenėje nėra "bardako", nes yra tokia institucija kaip policija", - DELFI džiaugėsi Deivydas Zvonkus. Dainininkas drauge su grupės "Čilinam" atlikėjais koncertavo tūkstančiams uniformuotų pareigūnų Policijos dienos proga.

Žodžio kišenėje kaip visada neieškantis Deivydas prisipažino labai gailintis, kad jis netapo vienu iš jų.

"Aš gailiuosi, kad nestojau į Policijos akademiją, nes dabar turėčiau daug pažįstamų draugų ir nebūčiau praradęs teisių", - DELFI pokštavo D. Zvonkus.

Policijos pareigūnams taip pat dainavusi "Pop Ladies" narė Katažina Niemycko taip pat nėra išvengusi baudų. Tačiau ji nusiteikusi geranoriškai. "Juk policininkas taip pat žmogus, - juokavo Katažina. - Be to, turiu labai gerą bičiulį policininką, su kuriuo susidraugavome per laidą, kurioje teko filmuotis su policijos pareigūnais."

Jos kolegė, grupės "Pop Ladies" narė Natalija Bunkė neslepia, kad jai kelyje taip pat yra tekęs susidurti su angelais sargais. Tačiau apie juos galinti pasakyti tik pačius gražiausius žodžius. Nes tai, ką jie daro, yra jų darbas. Neretai netgi gyvybiškai svarbus.

O štai Marius Jampolskis ir jo sužadėtinė Renata Uzialkaitė tarp tiek daug policijos pareigūnų jautėsi it namuose. "Renatos tėtis yra pareigūnas", - paaiškina aktorius. "Todėl jaučiuosi kaip kokiame giminės susitikime", - juokiasi mylimąjį į renginį atlydėjusi Renata.

Gerų žodžių pareigūnams negailėjo ir atlikėjos Baiba su Urte Šilagalyte. Merginos juokiasi, kad iki šiol joms pavykdavo savo nuobaudas išsipirkti šypsenomis. "O dabar po šio koncerto taip pat tikimės, kad mus pastebės ir nebebaus. "Ponas pareigūne, juk mes taip gražiai dainavome, nebauskite", - sakysime jiems, - juokėsi Baiba. - O jei rimtai, tai mes stengiamės nelaužyti įstatymų."

Policijos dienai skirtame koncerte taip pat dainavo operos solistas Vaidas Vyšniauskas, Vaida Genytė, Arvydas Vilčinskas, Irūna Puzaraitė, Stano, Justinas Lapatinskas.

Koncerto vedėjai - Živilė Vaškytė ir Rolandas Vilkončius. Renginį antradienį transliuos LNK televizija.

Koncerto bei vykusių apdovanojimų akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)