„Mes džiaugiamės atsinaujinusiu „Laisvosios bangos“ kolektyvu, naujomis laidomis ir išsamiomis žiniomis, kurios, tikime, patiks ir esamiems, ir naujai radijo stotį atradusiems klausytojams“, - pranešime spaudai sako radijos stoties „Laisvoji banga“ direktorius Mindaugas Gavutis.

Naujomis žiniomis ir laidomis – „Ryto svečias“, „Raktas“, „Vietoj pietų“, „Išsaugoti dienoraščiai“ - klausytojus švies ir informuos patyrę ir gerai žinomi radijo žurnalistai - Audrys Antanaitis, Ginas Dabašinskas, Ditė Česėkaitė, Dalia Vencevičienė.

„Savo laidose stengsiuos nekreipti dėmesio į smulkmenas ir nedaryti reklamos norintiems eksponuotis veikėjams. Man rūpės darbai – geri ar blogi, rūpi tendencijos – nuosmūkio, kultūrinio, ekonominio gyvenimo. Žmonėms reikia kalbėti apie esminius, o ne antraeilius dalykus. „Laisvoji banga“ sieks pastebėti faktus ir aplinkybes, kurių nepastebi kiti“, - savo mintis dėstė žurnalistas ir radijo laidų vedėjas Audrys Antanaitis.

„Laisvosios bangos“ kolektyvą papildę nemažai „Žinių radijo“ žurnalistų žada gvildenti tik aktualiausias temas, pateikti tik naujausias žinias.

„Nuo spalio 1 rengsime kas pusvalandį atsinaujinančias žinias, pateiksime informaciją iš Lietuvos ir pasaulio, verslo ir sporto naujienas. Pagrindiniai kriterijai atrenkant ir pateikiant informaciją - nešališkumas,objektyvumas ir operatyvumas. Žiniose nebus politikavimo, kriminalinių ir smurtinių pranešimų. Mūsų komandos tikslas -išnaudoti radijo eterio teikiamas galimybes, kad informacija klausytoją pasiektų kuo greičiau ir pateikti kuodaugiau gerų žinių“, - sako žinių tarnybos vadovė Ditė Česėkaitė.

Artimiausiu laiku radijo stotyje „Laisvoji banga“ pirmadieniais-ketvirtadieniais 17 val. 20 min. klausytojų ausis pasieks Lietuvos ryto TV laida su Edmundu Jakilaičiu „Lietuva tiesiogiai“.

Radijo stoties „Laisvoji banga“ eteryje ir toliau skambės klausytojų pamėgti, laiko patikrinti užsienio ir Lietuvos atlikėjų hitai. Taip pat eteryje išliks tokios laidos kaip „Sprendimų metas“, „Laikas knygai“, kadangi „Laisvoji banga“ ir toliau skirs daug laiko kultūrai kaip ir iki šiol.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)