Vakaro tema - patarlės ir posakiai. Pagal šią temą kiekviena pora turėjo paruošti savo konkursinį pasirodymą.

Šį kartą, kaip ir praėjusį, komisijoje sėdi primarijus Nerijus Juška - jis šį kartą tapo komisijos pirmininku, komisijos naujokė - Zita Kelmickaitė. Kiti du komisijos nariai - Aurelijus Liškauskas ir Giedrius Drukteinis.

Livetos Kazlauskienės ašaromis aplaistytas dukters debiutas

Pirmoji šio sekmadienio laidoje pasirodė debiutantė. Pirmąjį jos šokį itin palankiai įvertino Z. Kelmickaitė, pastebėjusi, kad mergina labai grakšti. Itin elegantišką ir šokėjišką laikyseną pagyrė ir N. Juška. Po šokio Ingrida ir jos partneris apdovanoti glėbiais gėlių. Palaikymo iš artimųjų I. Kazlauskaitei tikrai netrūko - publikoje buvo matyti jos artima bičiulė Skaistė Steikūnaitė.

Palaikyti merginos iš Kauno atvažiavo ne tik mama su tėčiu, garsūs dainininkai Ingrida ir Petras Kazlauskai, bet ir pilnas trisdešimt aštuonių žmonių autobusas.

„Net gėda sakyti, visų nepažįstu. Mama pasakojo, kad skambino draugai, draugų draugai, pažįstami ir kaimynai. Susirinko pilnas autobusas. Smagu, kad buvo tokia didelė palaikymo komanda. Bet baisiausia buvo jausti mamos žvilgsnį. Stengiausi į ją nežiūrėti“.

Stebėdama dukters šokį, Ingrida Kazlauskienė ašarojo. Ašaros ritosi viso šokio metu.

„Ji įgyvendino mano svajonę“, - šypsojosi Ingridos mama, pati mėgstanti pašokti ir ne kartą sulaukusi televizijų pasiūlymų dalyvauti šokių projektuose.

Beklausydama mamos, ašaras vos vos sutramdė Ingrida. Tačiau ašaros ritosi užkulisiuose.

Šį kartą mergina turi neliečiamybę, todėl ją vertino tik komisija - TV žiūrovams nebuvo galima savo balso atiduoti Ingridai.

Politinis pasirodymas ir Liepos kupra

Antroji pora - Mantas Stonkus ir Ala Karpenko, paruošę politinį-priešrinkiminį numerį pagal humoristinę Andriui skirtą dainą. „Visą laiką sėdėjau išsišiepęs", - šokį įvertino N. Juška ir skyrė porai 9 balus.

Romantiškai nusiteikusi šįvakar buvo Liepa Mondeikaitė - ji prisipažino nustėrusi, kai peržiūrėjo praėjusios laidos įrašą, kritiškai įvertino savo laikyseną ir suprato, kad turi kuprą. Šįkart kartu su partneriu ji pasirinko elegantiškąjį valsą, kurį šoko pagal vieno mylimiausių Lietuvos dainių - Vytauto Kernagio - kūrinį „Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj".

DELFI skaitytojus kviečiame balsuoti ir išreikšti savo nuomonę: kuriai porai šįvakar pasisekė mažiausiai?


Naujienų portale DELFI - nuotraukų galerija iš transliacijos ir įspūdingi visų šokėjų apdarai:

Ča-ča atlikusi Katažina Nemycko vėl sulaukė pagyrų iš komisijos ir sulaukė bene gausiausiausių plojimų salėje. Didelio tempo reikalaujančiam šokiui Katažina pasirinko itin spalvingą aprangą ir nesuklydo - įvertinimai buvo patys aukščiausi.

Prieš Juozo Liesio ir Leonos šokį parodytame reportaže užsiminta apie tai, kad J. Liesis - gana reiklus ir kiek ožiavosi prieš šios savaitės pasirodymą - buvo reiklus choreografams, stilistams.

Šį kartą pavyko suspindėti aktorei Aušrai Štukytei. Jūreiviškais kostiumais pasipuošusiai Aušrai ir jos partneriui atiteko itin aukšti komisijos balai. Mažiau pasisekė Jurgitai Grabauskienei, išgirdusiai nemažai techninių pastabų dėl kūno valdymo. Nepelniusi itin ryškių komisijos pagyrų, J. Grabauskienė sulaukė žiūrovų palaikymo.

Prisimintas konfliktas

Prieš savo rumbą G. Gurevičiūtė metė akmenį į Nerijaus Juškos pusę ir paprašė leisti parodyti pilną šokį. Kaip dažnai būna, labiausiai kritikuojamą porą šiltai palaiko publika - taip buvo ir šįkart Gintarei ir Vytautui Mackoniui sukūrus pasirodymą angelų tematika. Atėjus komentarų momentui, praėjusį šeštadienį užviręs konfliktas vėl buvo atgaivintas - Gintarė pareiškė atėjusi į projektą gerai praleisti laiko, todėl nenori girdėti nieko apie prieš pusantrų metų patirtą kojos traumą. N. Juška išliko subtilus ir šįkart įvertino šokį puikiai. Tiesa, prieš tai argumentavo, kad vis tik jis pats yra patyręs traumų ir į tai žiūri rimčiau.

Pasitempė

Iš kritikos duobės pagaliau išbrido Jurga Anusauskienė su Andriumi Grebliku. Šįkart mini spektaklį parengusi pora sulaukė komisijos palaikymo, o Vytenis Pauliukaitis pastebėjo, kad iki šiol tai buvo geriausias jų šokis.

Panašiai sekėsi ir Renatai Uzialkaitei. Išgirdusi laviną pastabų iš choreografo, mergina šįkart pasistengė ir žingsnelius dėliojo nors ir ne taip tvirtai, kaip norėtųsi, tačiau taisyklingiau.

Su dideliu nerimu savo eilės laukė Erika Vitulskienė. Užkulisiuose ji neslėpė, kad standartiniai šokiai, o šiuo atveju valsas, nėra jos stiprioji pusė. Nepaisant to net trys komisijos nariai jai kėlė aukščiausius balus ir tik A. Liškauskas skyrė 8.

Susumavus komisijos balus, paaiškėjo, kad pirmoje vietoje - Katažina su D. Dimša, o paskutinėje - J. Liesis su partnere E. Leonova. Beveik tokios pačios nuomonės buvo ir žiūrovai. Jų nuomone geriausiai šiandien pasirodė K. Navickaitė-Tina su partneriu jie - projekto lyderiai galutinėje lentelėje, o prasčiausiai pasirodė J. Liesis su Elena, paskutinę rugsėjo dieną atsisveikinę su šokių projektu.

Galutinė reitingų lentelė, susumavus TV žiūrovų ir komisijos balsus, atrodo štai taip:

1. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
2. Katažina Nemycko ir Dainius Dimša
3. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
4. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
5. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis
6. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
7. Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
8. Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis
9. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis
10. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
11. Juozas Liesis ir Elena Leonova

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)