Šį šeštadienį visos ant parketo pasirodžiusios poros stebino elegancija. Būtent tokia šios laidos tema, o šokėjų užduotis - kuo dailiau sušokti romantiškąjį ir didingą Vienos valsą. Jau užkulisiuose šokėjos stulbino viena už kitą ištaigingesnėmis vakarinėmis suknelėmis, o vyrai - kaip niekad pasitempę. Taip ir turi būti vilkint smokingą. Akivaizdu, kad tokį toną uždavė šįkart itin grakščiai atrodžiusi J. Jurkutė-Širvaitė. Ilga suknele savo formas pridengė net ir Diana Martinėlė. Na, o eleganciją vertino komisija, šįkart kaip reikiant pagalandusi liežuvius ir kaip niekad gausiai komentavusi šokėjų figūras.

Kviestinėmis teisėmis „Šok su manimi“ komisijoje šįkart teisėjavo baleto artistė, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų gimnazijos bei Edukologijos universiteto klasikinio šokio dėstytoja Valentina Tarasova ir neatsiejami „Šok su manimi“ teisėjai: pirmininkas Jurijus Smoriginas, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė ir aktorius Vaidotas Martinaitis.

Pradėję nuo bendro Vienos valso, poros pasirodymus tęsė šokdami kitus šokius - ča-ča, fokstrotą, pasadoblį ir kitus.

Anoreksikė ir grakšti kumelė

Kaip jau tapo įprasta, poroms teko iškęsti aštrius komentarus. Pavyzdžiui, Deivido Meškausko partnerė Milda Štakėnaitė po "kačių šokio" išgirdo ne tik V. Martinaičio ir J. Norvaišienės komplimentus, bet ir choreografo Jurijaus pastebėjimą, kad yra anoreksikė. "Tu ne gražuolė, tu anoreksikė", - po poros ča-ča šokio pagyrė maestro ir tuoj pat suskubo taisyti poros padarytas klaidas - čia pat, tiesioginiame eteryje, bandė imtis choreografo darbo.

Pasadoblį šiam vakarui pasirinkusi Viktorija Sutkutė prisipažino, kad jis kainavo daug pastangų, nes išmokti šiam šokiui būdingos laikysenos nėra paprasta. Po pasirodymo V. Sutkutė sulaukė neįprasto komplimento iš komisijos nario V. Martinaičio: "Grakšti kumelė", - šis reziumė sukėlė net ir pačios Viktorijos šypseną. J. Smoriginas Viktorijos įsikūnijimą į Karmen palygino su melžėja. Beje, būtent Viktorijos ir jos partnerio Šarūno Šiaučiulio porai šią savaitę atiteko DELFI skaitytojų simpatijos.

Krepšininkas Matas Niparavičius su partnere Igne Rėklaityte ketvirtojoje laidoje atsipalaidavo - tai pastebėjo ne tik šou vedėjai, komisijos nariai, juos labai palaikė studijos žiūrovai. Vis tik J. Smoriginas turėjo pastabų Ignei. Pasak jo, ji šioje poroje dominuoja, o Matą palieka fone.

Balsuok ir išsrink savo favoritus - elegantiškiausią šio šeštadienio porą!


DELFI galerijoje - šio šeštadienio laidos akimirkos:

A. Pilypaitė atsiėmė dėl paslaptingos žinutės J. Smoriginui

Jau ne pirmą kartą jaunatviškumo varžybose nepralenkiama Asta Pilypaitė. Ji šįkart šoko pasadoblį, kuriam pasipuošė šiam šokiui neįprastų spalvų suknele - lengvai krentančia, tačiau gėlėta. Partneris Ligitas Bernatavičius prisiderino prie Astos ir vilkėjo violetinės spalvos drabužių derinį. A. Pilypaitės nepagyrė Jurijus, skyręs porai vieną balą ir užsiminęs apie paslaptingą žinutę, kurią gavo po trečiosios laidos. Dėl nelemtos žinutės, kurios turinio neatskleidė, J. Smoriginas Astai parašė kuolą.

Beveik projekto lyderis Juozas Butnorius, šokantis su Katerina Voropaj, šįkart parengė romantišką numerį, o efektą dar labiau sustiprino Juozo varlytė ant kaklo. Net ir Jurijus pripažino, kad J. Butnorius atrodo išskirtinai mielas. Jam antrino ir J. Norvaišienė. Ponios Jūratės nuomone, porai tetrūko laisvumo. Tiesioginiame eteryje J. Norvaišienė patikrino ir Juozo anglų kalbos žinias. "Ar žinote, ką reiškia angliškai "swing"? Tai tikras valsas, sūpuoklės. To jums trūko", - paprastai, bet labai aiškiai savo pastabą suformulavo šokių pasaulio legenda.

Žvilgsnius kaustė apnuogintas torsas

Daug dėmesio šįkart skirta ir Veronikos Gordijevskajos partneriui Mariui Gaižauskui. Komisijos nariai, visi, išskyrus Jurijų, buvo sužavėti vaikino kūno formomis. Pasak J. Smorigino, jį demonstruoti nebuvo būtina, o J. Norvaišienė pripažino, kad vaizdas jai patiko nepaisant to, kad šokant pasadoblį vyrai visiškai neapsinuogina.

Paskutinė šokėja - Rūta Janutienė - buvo nubausta komisijos pirmininko, tad dar prieš prasidedant jos ir Adomo Norkūno pasirodymui, šis pakilo nuo kėdės. Situaciją gelbėjo netoliese buvęs humoristas Justinas Jankevičius, užėmęs J. Smorigino kėdę ir įvertinęs porą.

Galutiniai rezultatai

Daugiausiai žiūrovų balsų sulaukė Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, mažiausiai - V. Sutkutė ir Š. Šiaučiulis.

Susumavus komisijos ir TV žiūrovų balsus, šios savaitės reitingų lentelė atrodo štai taip:

1. Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj
2. Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas
3. Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas
4. Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė
5. Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė
6. Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė
7. Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius
8. Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė
9. Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis
10. Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas
11. Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis

Projektą paliko Diana Martinėlė su partneriu. Iškart po iškritimo ji tvirtino besijaučianti normaliai. Iš mimikos taip pat buvo sunku suprasti, ar moteris dėl iškritimo liūdi, tačiau ji prisipažino suradusi projekte puikių bičiulių - jiems atsisveikindama ir tarė padėkos žodį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)