Laidos komisijoje balus kėlė pirmininkas Jurijus Smoriginas, visuomet elegantiška ir žavi Jūratė Norvaišienė, TV3 situacijų komedijos „Motina ir sūnus“ aktorius Vytautas Martinaitis bei Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas ir sportinių šokių klubo „Ratuto“
treneris Virginijus Visockas.

J.Nainys: „Gerai sušokti man svarbiau, nei patikti Smoriginui“

Šeštadienį, populiariame TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ debiutavęs bene seksualiausias Lietuvos diskžokėjas Jonas Nainys drąsiai išrėžia, kad jam svarbiau gerai pasirodyti prieš save ir partnerę Justiną Žemaitytę, o ne įtikti komisijos pirmininkui Jurijui Smoriginui.

„Ar sušoksim gerai, ar blogai, jam vis tiek neįtiksim. Tad pirmiausia norisi neapsikiaulinti ir tas dvi tris minutes scenoje įtempus visą kūną pasirodyti gerai“, – kalbėjo J. Nainys.

Radijo laidų vedėjas prisipažįsta, kad pasirodymo „Šok su manimi“ pats laukė jau labai nekantriai. „Jau taip seniai repetuojame, tad norisi parodyti, ką išmokome. Esame susikaupę. Man tai – visiškai nauja patirtis. Scenoje man nebaisu – galiu neužsičiaupdamas kalbėti, prie pulto groti, bet šokti – va čia tai iššūkis!” – susižavėjimo šokiais neslepia garsus vaikinas.

J. Nainys su J. Žemaityte šį šeštadienį debiutavo su čia čia šokiu ir nustebino „kai kuo įdomiu“. „Dirbu radijuje, tad muzika – mano aistra. Būtų keista, jei būtume pasirinkę tradicinį kūrinį ir niekaip jo nepaturbintume“, – pasakojo Jonas.

Paklaustas, kaip jautėsi, kai vienu metu ant „Šok su manimi“ parketo teko pirmą sykį pasirodyti kartu su kitu debiutantu – TV3 Sporto žinių vedėju Mindaugu Rainiu, Jonas sakė apie jokią konkurenciją negalvojęs.

"Esame draugai, o ne priešai. Man rūpi save patikrinti, o ne galvoti, kaip už kitus pasirodyti geriau“, – neslėpė šokių projekto dalyvis.

Šį šeštadienį „Šok su manimi“ naujokai turėjo neliečiamybę – surinkusiems mažiausiai nemokamų TV3 žiūrovų balsų projekto nereikėjo palikti, tačiau jau kitą savaitę naujokai šoks lygiomis teisėmis su kitais šou dalyviais.


Abi naujokų poros šeštadienį debiutavo su šokiu čia čia, o senbuviai bandė priblokšti su tango ir džaivu. Praėjusį šeštadienį su projektu atsisveikino dainininkė Diana Dargienė ir Dangius Šalaviejus.

"Šok su manimi" akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas ant parketo pademonstravo aistringą Tango.

„Labai gražus pažintinis šokis. Susipažinome su pikniku. Man patiko Marius – labai baltarusis, Veronika – šiek tiek baltarusė. Su techniniais nesklandumais jie susitvarkė puikiai“, - apie pasirodymą kalbėjo komisijos narys Vaidas.

Komisijai paliko įspūdį tai, jog poros pasirodymas turėjo baltarusiškų detalių, tačiau kai kurie jos nariai pastebėjo, kad Veronikos žingsneliai ant parketo buvo netvirti.

„Kai žinome, kad ji nemėgsta vyrų, tai matosi, o kadangi Marius irgi niekada neturėjo panos, tai irgi matosi“, - įžvelgė J. Smoriginas ir pabrėžė nusivylęs Veronika. Esą ji – slavė, o šoko neišraiškingai.

„Veronika labai neišraiškinga, neįdomi“, - kritikos negailėjo J. Smoriginas.

Poros šokį komisija įvertino neypatingai gerais balais, ne geriau juos vertino šį šeštadienį ir TV žiūrovai, todėl sugrįžę į užkulisius Veronika ir Marius atrodė nusiminę.

Nors Mariui ir Veronikai komisija turėjo priekaištų, pirmiji ant parketo pasirodę Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė sulaukė pagyrimų. Pasirodymui neabejingas liko šokėjams dažnai aštrios kritikos negailintis Jurijus Smoriginas. Nors šokių aikštelėje I. Stasiulytė ir jos mylimasis Deivydas Meškauskas – konkurentai, užkulisiuose jiedu palaiko vienas kitą. Pagal lados pabaigoje parodytus rezultatus, paskutinėje lentelės vietoje atsidūrė V. Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas.

Įpusėjus transliacijai pagal tarpinius TV žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus pirmieji buvo Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, paskutinieji – Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. Tiesa, Milda ir Deivydas tuo metu dar nebuvo šokę ir vertinti.

„Turiu nuvilti jus, vaikai, choreografijos nebuvo, čia buvo tik aktoriniai impulsai. Džiaugiuosi, kad Milda jau choreografiškai pradėjo vaidinti. Pačios choreografijos, atskleidžiančios Mildą, nebuvo. Viskas labiau vaidybiniu pagrindu buvo. Ne ant to vyro atsisėdai, kaip sakoma“, - apie Mildos ir Deivido pasirodymą kalbėjo J. Smoriginas, tačiau Jūratė Norvaišienė porai pagyrų nepagailėjo, kaip ir 10-ies balų, nors sakė pastebėjusi, kad „Mildutė dar ne visai tvirtai stovi ant parketo“.

Daugiausiai žiūrovų balsų sulaukė J. Nainys ir J. Žemaitytė, mažiausiai – V. Gordijevskaja ir M. Gaižauskas.

Populiariame TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ dalyvauja penkiolika porų: Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė, Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Jevgenijus Šuklinas ir Mona Vinklerytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Matas Niparavičius ir Ignė Reklaitytė, Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj bei Edvardas Norvaiša ir Rusnė Glinskytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (495)