Štai, ką siūlo šio informacinio-pramoginio šou kūrėjai: „Jūsų draugas knarkia, bet atsisako tai pripažinti? Nufilmuokite jį knarkiantį ir atsiųskite mums adresu doit.urgantshow@gmail.com. Atsiųstus vaizdelius-įkalčius mes parodysime Pirmojo Baltijos kanalo eteryje, kad nei pačiam herojui, nei draugams, nei žiūrovams daugiau nekiltų abejonių!“ .

Pamėginkite ir tikėtina, kad Jus parodys per Pirmąjį! Be jūsų knarkimo artimiausiose laidose dar laukia Maksimo Averino, grupės „Mašina vremeni“, taip pat Liamo Nissono ir aktoriaus Danilos Kozlovskio, suvaidinusio pagrindinį vaidmenį filme „ДухLess“, paremto Sergėjaus Minajevo romano motyvais.

Šou premjeros žiūrovai taip pat taps liudininkais to, kaip Ivanas Urgantas „išeina į žmones“. Kaip būtent? Tai kol kas lieka intriga...

Šou „Vakarinis Urgantas“ rudens sezono premjera – jau pirmadienį 23:50 val. per Pirmąjį Baltijos kanalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)