Šio vakaro šokių tema - "Karščiausios meilės istorijos". Dalyviai įkūnijo visų laikų garsiausias poras iš gyvenimo, filmų bei pasakų. Daugiausiai televizijos žiūrovų balsų pelnė Kristina Navickaitė-Tina su Tadu Rimgaila. Komisija labiausiai palaikė Katažinos Niemycko ir Dainiaus Dimšos meilės šokį.

Mažiausiai žiūrovų ir komisijos balsų surinko ir projektą turėjo palikti Donatas Baumila ir Rasa Židonytė. Tačiau specialusis komisijos narys Vytenis Pauliukaitis šiems dalyviams neleido išeiti. "Galbūt mane už tai ir atleis, bet jie turi šokti šiame projekte", - prisipažino V. Pauliukaitis.

DELFI skaitytojai specialioje apklausoje rinko porą, kuri, jų nuomone buvo verčiausia atsisveikinti su projektu.


Praėjusią savaitę DELFI skaitytojai buvo kviečiami balsuoti ir įvertinti, kuri pora labiausiai stengėsi pasirodyti kuo geriau. Jūsų nuomone, tai Katažina Niemycko ir Dainius Dimša. Už šią porą balsavo 23,6 proc. DELFI skaitytojų. Antroje vietoje liko Donatas Baumila ir Rasa Židonytė (18,2 proc.). Nuo jų tik per plauką atsiliko Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila. 17,3 proc. naujienų portalo skaitytojų mano, kad ši pora labiausiai stengėsi pasirodyti kuo geriau.

"Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" akimirkos - DELFI galerijoje:

Pirmoji ant parketo pasirodžiusi pora - projekto naujokai G. Gurevičiūtė ir V. Mackonis. Jie įkūnijo supermodelio Kate Moss bei rokerio Pete Doherty neišsipildžiusią meilės istoriją. Tiesa, kai kuriems komisijos nariams jų suvaidinti herojai užkliuvo dėl jų pomėgio vartoti svaigalus ir narkotikus. Tiesa, pora šį vakarą turi neliečiamybę.

Po jų šoko Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško. Jie įkūnijo princesės Dianos bei jos mylimojo Dodi Al Fayed tragiškai pasibaigusią meilės istoriją. Tačiau komisija sudaužė į šipulius poros pastangas, o jų šokį Vytenis Pauliukaitis prilygino ne dramatiškai princesės ir jos meilužio, bet Čipolino ir Ridikutės istorijai.

Mantas Stonkus ir Ala Karpenko pasirodymas padvelkė šeštuoju dešimtmečiu, mat pora šokiu atspindėjo amžino muzikinio dueto - Nelly Paltinienės ir Eugenijaus Ivanausko jausmus.

Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila ant parketo bandė perteikti Gražuolės ir Paryžiaus pabaisos meilę.

Linksmus įsimylėjėlius pasirinko Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus. Jie šokio žingsneliu pamėgino atskleisti žmogėdros Shreko ir princesės Fionos santykius.

Lietuviškąją Romeo ir Džiuljetos porą suvaidino Katažina Niemycko ir Dainius Dimša. Jie atliko karališką ir legendomis apipintą Barboros Radvilaitės ir Žygimanto Augusto šokį.

Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė atliko dramatišką Wolfgango Amadeuso Mozarto bei jo meilužės pasirodymą.

O štai dėl vampyrų meilės šokio Jurga Anusauskienė savo partneriui Andriui Greblikui pas stomatologą netgi sudėjo Drakulos dantis su iltimis.

Donatas Baumila ir Rasa Židonytė ant parketo atskleidė juodai baltą, prieškario laikais užgimusios meilės šokį.

Aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis prikėlė Bulgakovo Meistrą ir Margaritą.

Rokenrolo karalius Juozas Liesis-Elvis Presley ir Elena Leonova-Marilyn Monroe komisijos nesužavėjo.

Ispanijoje statyti operos išvykusį Merūną Vitulskį pavaduojanti žmona Erika su vedėju Andriumi Butkumi suvaidino mirusios nuotakos šokį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (325)