Vienos dalyvių poros slėpė savo šokių detales, kitos – atvirkščiai – gyrėsi savo būsimais šokių numeriais. Štai Algis Ramanauskas ir Ineta Stasiulytė pademonstravo baleto žingsnelius, o Rūta Janutienė su Adomu Norkūnu, virtę Raudonkepure ir vilku, į pagalbą pasikvietė praėjusių metų „Šok su manimi“ dalyvį Deividą Norvilą-Deivį.

Nikolajus Baskovas TV3 eteryje per tiesioginę „Šok su manimi“ transliaciją perdavė savo ypatingus sveikinimus jį sužavėjusiai projekto dalyvei bei gerai bičiulei Veronikai Gordijevskajai.

Šį šeštadienį „Šok su manimi" staigmenų buvo išties daug.

Dalyvius vertino komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas, visuomet elegantiška ir žavi Jūratė Norvaišienė, situacijų komedijos „Motina ir sūnus“ aktorius Vytautas Martinaitis ir mados žinovė Genutė Žalienė.


Kol ant šokių projekto pasirodė pirmosios poros, užkulisiuose likę dalyviai repetavo savo šokių žingsnelius, dailino šukuosenas bei makiažą.

Iš kitų projekto porų bene labiausiai išsiskyrė I.Stasiulytės ir A. Ramanausko duetas. Jie tapo baleto artistais. Aptemptomis pėdkelnėmis pasipuošęs Algis atrodė visiškai netradiciškai. Tačiau originalių idėjų nestokojanti jo partnerė Ineta visada moka nustebinti.

Baletą sušokusi pora surengė teatralizuotą šou pagal Igorio Stravinskio ir "Prodigy" muziką. Šokio metu A. Ramanauskas padegė savo partnerės suknelę. Tiesa, J. Smoriginui užkliuvo padidintos A. Ramanausko genitalijos, išryškintos aptemptų pėdkelnių. Jis Algį išvadino "biezdariu", o Inetą - pedofile, mat susidėjo su jaunuoju šokėju Deividu Meškausku.

Tačiau šitaip neetiškai komisijos iškritikuota pora sulaukė didžiausio žiūrovų palaikymo - už juos TV3 žiūrovai atidavė daugiausiai savo balsų.

Neįprastame amplua šiame projekte pasižymėjo ir R. Janutienė. Žurnalistė ir laidų vedėja virto Raudonkepuraite, o jos partneris A. Norkūnas - vilku.

"Koks ten vilkas, jūs turite omenyje mano šunį?" - ironizavo piktoji Raudonkepuraitė. Paklausta, kodėl jų pora pasirinko būtent šios pasakos herojus sušokti kvikstepui, R. Janutienė pajuokavo: "Kai blogai šoki, reikia nuo to kažkaip atkreipti dėmesį." Vėliau televizijos vilkė išdavė, kad temą padiktavo vienas šokio žingsnelio judesys, kuris taip ir vadinasi - Raudonkepuraitė.

Tačiau komisijos nei kostiumai, nei drauge su pora uždainavęs Deivis nesužavėjo. R. Janutienės mažą gudrybę komisijos pirmininkas kaip mat išlukšteno. Rūta buvo išbarta už tai, kad per visą savaitę nesugebėjo išmokti kvikstepo.

Komisijos pirmininkui J. Smoriginui užkliuvo K. Baranausko partnerės E. Straleckaitės aprangos detalės. Retro stiliaus suknutę jis pavadino drapanomis, o patį Kęstutį - su kupriumi Kvazimodu. Tiesa, nepaisant tokių menkų pastabų, pora buvo įvertinta labai teigiamai.

Kliuvo ir aktorės Mildos Štakėnaitės ir Deivido Meškausko porai. Jų rumbą J. Smoriginas išvadino „dideliu šlamštu“. O Dianą Martinėlę komisijos pirmininkas dėl jos nesugebėjimo pasirinkti tinkamą apdarą išvadino neįgalia.

"Rumba yra seksas", - šokių aikštelėje nurenginėdamas A. Pilypaitę patikino J. Smoriginas. Jis nutarė atidengti seksualų dainininkės nutraukdamas nuo jos raudonos suknelės skepetas. A. Pilypaitė sulaukė dėmesio ir iš kito komisijos nario aktoriaus V. Martinaičio. Šis patikino, kad jos jaunasis šokėjas Ligitas Bernatavičius dar yra per jaunas įvertinti savo žavingą partnerę. Todėl iškvietė ją aistringam šokiui.

Palankiausiai šį savaitgalį komisijos įvertinti Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj. Jie - antrosios "Šok su manimi" laidos lyderiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (444)