Komandos kapitonas M. Pilibas sako: „Žinau, kad galim, ir galim daug.“ Savo komanda neabejojantis finansų konsultantas baigė prestižinį Rygos universitetą, o laisvalaikiu mėgsta aktyvų sportą – iki juodojo kiokušin karatė diržo jam teliko vienas žingsnis. Vasarą Marių galima sutikti Drevernoje laidant jėgos aitvarus, o žiemą – Austrijos kalnuose šliuožiant snieglente.

M. Pilibo komandos puošmena – Erika Kabečiūtė. Erika mano esanti itin azartiška, bet kartu ji neabejinga disciplinai. Šiuo metu studijuojanti ekonomiką privačiame universitete, Erika prisipažįsta, kad mokytis galėtų dar kone dešimtmetį. Vaikystėje domėjosi viskuo – nuo tiksliųjų mokslų iki meno ir sporto. Šiandien ji liko ištikima pastarajam: nevengia paimti teniso raketės, šoka.

Nors ir jauniausias komandos narys, vos 21 metų amžiaus Povilas Kripas tikrai bus naudingas šiai Žinovų komandai, mat vaikinas jau septynerius metus prisiekęs skautas. Ekonomiką studijuojantis Povilas prie komandos kelio į sėkmę labiausiai žada prisidėti generuojant idėjas ir pateikiant netradicinį požiūrį į klausimus.

Augustas Didžgalvis, kaip pats sako, yra vienintelis Pabaltijo šalyse aviacijos fotografas. Mėgsta literatūrą apie keliones ir įvairius patarimus, o laisvalaikiu lankosi... čiuožykloje! Kaip pats sako, pasižymi puikia reakcija ir intuicija.

Mindaugas Striaukas įgijęs dviejų skirtingų specialybių diplomus – Vilniaus universiteto teisės bakalauro ir Kauno Vytauto didžiojo universiteto anglų kalbos ir literatūros studijų. Nors apkeliavo bene visą Europą, dega nekantrumu aplankyti Australiją. Labai mėgsta žvejoti, didžiausias laimikis – 3 kilogramų lydeka! Labai mėgsta bendrauti, todėl tikisi pelnysiąs TV3 žiūrovų simpatijas.

Andrius Zimaitis vaikystėje mėgo žaisti, tačiau su kiek kitokiais žaislais, nei prie kurių pripratę visi maži vaikai. Iš rusiško gaublio Andrius išmoko daugybės šalių sostines, o kartu, savo ir tėvų nuostabai... rusų kalbą. Andrius žino – „Kas? Kur? Kada?“ žinovų barikadų pusėje atsakinėjant į klausimus svarbu nesinervinti. Arba nervintis bent jau mažiau nei atsakinėdamas į klausimus nervinasi krepšininkas Šarūnas Jasikevičius.

DELFI ir TV3 televizijos komandos bei „Kas? Kur? Kada?“ kūrėjai sveikina praėjusią savaitę laimėjusius net 5 TV3 Žiūrovų komandos narius: Kęstutį Vaškevičių, Andrių Gulbinovič, Gabrielę Bričkutę, Arūną Gudinavičių ir Raimoną Jurgaitį. Deja, premjerinėje „Kas? Kur? Kada?“ laidoje rezultatu 6:5 persvarą išplėšė kapitono Viktoro Peršino komanda.

Kas laimės šį vakarą – TV3 Žinovai ar TV3 Žiūrovai? Atsakymas 19.40 val. tik per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)