šokti" vedėjai Andrius Butkus ir Rūta Mikelkevičiūtė prasidėjus transliacijai naujojo komisijos nario paklausė, ar laidoje jis vertins šokėjus, ar tiesiog ieškos sau merginos, Radžis pašmaikštavo> "Žinoma, kad ieškosiu sau merginos", - sakė dainininkas. Ir savo pažadą ištesėjo. Ne vienai projekto šokėjai Radžis negailėjo komplimentų, o kai kurias netgi atvirai mergino.

Šį sekmadienį tiek nuo jo, tiek nuo kitų komisijos narių priklausė vienos iš vienuolikos porų likimas.

Pirmieji laidoje pasirodė projekto naujokai - aktorė A. Štukytė ir T. Slausgalvis. "Į laidą atėjo stipri pora. Bet mes su Erika gal kaip nors išgyvensim", - po naujokų šokio sunerimo A. Butkus. Tiesa, šį vakarą Aušra su Tomu turi neliečiamybę.

DELFI skaitytojus kviečiame išreikšti savo nuomonę ir įvertinti, kuri pora labiausiai stengėsi pasirodyti kuo geriau.


Praėjusį sekmadienį portalo DELFI lankytojams siūlėme balsuoti ir nuspręsti, kuri pora nusipelnė projektą "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" palikti pirmoji. DELFI skaitytojų nuomone, tai - Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas - už juos balsavo 18,1 proc. Žiūrovų ir komisijos sprendimu projektą paliko aktorius Ramūnas Šimukauskas, J. Anusauskienė atsidūrė šeštoje vietoje.

Antrieji "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" parketą trypė Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė. Buvęs dainininkas ir politikas prieš kelias dienas vėl mindė teismų slenksčius dėl dokumentų klastojimo. Bet komisijos pirmininkė Edita Daniūtė jo gera širdimi nesudvejojo: "Linas yra tobulas žmogus - jis negeria, nerūko ir yra vegetaras". Tačiau šiai porai vis dėlto pritrūko tiek žiūrovų, tiek komisijos balsų - L. Karalius ir R. Ramanauskaitė paliko šokių projektą.

Po jų prieš komisiją stojo Katažina Niemycko ir Dainius Dimša. Pagal rokerio Marilyn Mansono kūrinį šokį atlikusi pora sulaukė tiek palankių, tiek kritiškų komisijos vertinimų.

Fotomenininkė Jurga Anuskauskienė ir Andrius Greblikas į projektą įnešė Bolivudo dvasios. Tačiau anot E. Daniūtės, prie pasirodymo plušėjo stilistai, bet ne patys šokėjai. Užtat indiškos tematikos pasirodymu liko labai sužavėtas Radžis. Romų kilmės komisijos narys pajuokavo, kad romai, indai - visi iš vieno lopšio. Ir galiausiai sušoko su J. Anusauskiene romų-indų šokį.

Dalyvių ašaros

Renginių vedėjas Juozas Liesis ir Elena Leonova, panašu, išgyvena tikrą psichologinę dramą. Praėjusią savaitę pora vos per plauką neiškrito iš projekto. Juozas dėl to labai pergyveno, vėliau susipyko su choreografais, su savo partnere. Galbūt konfliktai sekmadienį porai ir sutrukdė aistringai sušokti savo tango. R. Mikelkevičiūtė pastebėjo, kad Elena šokio metu vos vos tvardė ašaras.

Nuodėmingą valsą sušoko praėjusią savaitę į projektą atėję aktorius Mantas Stonkus ir šokėja Ala Karpenko. Jie šokiu atvaizdavo moters ir dvasininko meilę, aprašytą "Altorių šešėliai" romane.

O štai grupės "Pikaso" narys Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė pademonstravo ča ča - lovoje. Po poros pasirodymo studijoje pabiro suplėšytų pagalvių pūkai. "Visi po gero sekso taip atrodo, - reziumavo Radžis. - Jie tikrai pažadino aistrą. Pavyzdžiui, dabar aš negaliu iš po stalo atsistoti."

Krikščionišką numerį pasirinko ir žandikaulių chirurgė Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus. Tik šįkart vilioklis buvo Rimvydas, o Jurgita - vienuolė.

Po rumbos šokio ir apgailestavimų, kad prarado žiūrovų meilę pagal žiūrovų balsus iš paskutinės vietos į pirmąją šoktelėjo Donatas Baumila ir Rasa Židonytė.

Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila "Kviečiu šokti" žiūrovams pristatė emocingą savo vaizdo klipą, kurį praėjusią savaitę pirmiesiems parodė DELFI skaitytojams.

Tiesa, poros šokis komisijos nesužavėjo. Ypatingai daug kritikos pažėrė E. Daniūtė. "Galbūt po dešimtos pirmininkė jau nori miegoti, todėl ji toki apikta?" - garsiai svarstė R. Mikelkevičiūtė. Laidos vedėja su komisijos pirmininke susikibo ne kartą.

R.Mikelkevičiūtė susikibo su E. Daniūte

„Ir kas gi jums, Edita, uždėjo šitą kepeliušą?“, - kandžiai šypsodamasi Rūta Mikelkevičiūtė savo dvišakį liežuvį nukreipė LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ komisijos pirmininkės Editos Daniūtės pusėn. Edita sekmadienio vakarą LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ studijoje pasipuošė originalia juoda skrybėle.

Komisijos pirmininkė, komentuodama Jurgos Anusauskienės ir Andriaus Grebliko pasirodymą, apgailestavo, kad daugiausiai projekte dirba stilistai, o ne šokėjai.

Po Rūtos klausimo Edita nepasimetė ir atsakė, kad ją galvos apdangalu papuošė tas pats žmogus, kuris Rūtai suveržė liemenį. Tuo metu Rūta kaip tik taisėsi savo diržą. Edita Daniūtė leido suprasti, kad jos pačios liemuo lieknesnis.

„O jūs turbūt nevalgėte savaitę“, - dar kartą Editai įkando Rūta. Žinant, kad Edita prieš keletą metų neteko pasaulio čempionės vardo, nes naudojo neleistiną lieknėjimo preparatą, pastaba galėjo būti itin skaudi. Įsismarkavusias moteris teko raminti projekto vedėjui A. Butkui.

Užtat pagyvenusią porą suvaidinusi Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško sužavėjo komisijos narį Radžį. Kaip R. Mikelkevičiūtė "pertraukė jį per dantį", turbūt dėl to, jog Radžiui patinka vyresnės moterys.

Šioje "Kviečiu šokti" laidoje pirmąkart už savo sutuoktinį Merūną šoko E. Vitulskienė su savo partneriu A. Butkumi. Pora sušoko šokį tema "Kai aistrą pažadina... išvykęs vyras" ir abejingų nepaliko - iš komisijos ji gavo palankiausi

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (650)