Komandos kapitonas V. Peršinas sako: „Jei ko nors nepadarei šiandien, tai tuo labiau nepadarysi ir rytoj.“ Su šiuo moto šį vakarą jis bandys vesti į sėkmę savo penkių intelektualių protų komandą.

Komandos sudėtyje vienintelė moteris – Simona Matuzevičiūtė. Ji tiki komandos sėkme ir pergale. Simona – restauratorė, tačiau trokšdama romantikos žada tapti astronome ir žvalgytis į dangų.

Komandos narys Jonas Jastremskas domisi Naujųjų laikų ir Antrojo pasaulinio karo istorija, o laisvalaikiu – bėgioja. Yra kritiškas ir savo komandą vertina 8 balais.

Aidas Medziūnas, jauniausias komandos narys. Jam tik 23 metai. Vaikystėje svajojo tapti muzikantu, todėl šiandien puikiai valdo gitarą, akordeoną, fortepijoną ir lūpinę armonikėlę. Sakoma, kad visi muzikantai – puikūs tiksliųjų mokslų žinovai, todėl A. Medziūnas Vilniaus universitete studijuoja matematiką ir jos taikymą. Ar jis tiki sėkme? „Komandai koją gali pakišti tik lengvi žiūrovų klausimai“, – sako šypsodamasis Aidas.

Arūnas Vilčiauskas Kauno technologijos universitete baigė Chemijos technologijų specialybę, o kadaise intensyviai sportavo akademinį irklavimą. Sporto nemetė, tačiau šiandien kur kas mieliau lankosi krepšinio aikštelėje, taip pat domisi automobilių sportu. O Džordžo Orvelo knygą „Gyvulių ūkis“ galėtų skaityti ir skaityti.

Šeštasis komandos narys Gytis Baranauskas save vadina fantazuotoju, nes gimė – balandžio 1-ąją, nors ir yra diplomuotas mechanikos technologijų inžinierius. Gytis, kaip ir komandos narė Simona, vaikystėje svajojo tapti kosmonautu. Mėgsta skaityti, todėl jo sritis komandoje – literatūra. Mėgstamiausias rašytojas – Viktoras Pelevinas.

„Kas? Kur? Kada?“ premjera – šį vakarą 19.40 val. tik per TV3!

Pildykite anketą ir tapkite TV3 Žiūrovų komandos nariu ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)