TV3 eterį sunku įsivaizduoti be žurnalistės Audrės Kudabienės, sugebančios prakalbinti net labiausiai užsispyrusius pašnekovus ir televizijos žiūrovams dovanojančios itin atvirus, nuoširdžius, kartais širdį veriančius interviu. Šįvakar nauju laiku, 17.10 val., nuomonių laidoje „Prieš srovę“ – į Plimutą ką tik sugrįžusios olimpinės čempionės Rūtos Meilutytės nepaaugliški svarstymai apie gyvenimą ir humoro nestokojantys pasisakymai apie vaikinus. Ką mergina mano apie jaunąjį krepšinio talentą Joną Valančiūną?

Po naujojo „Naisių vasaros“ sezono trečiosios serijos, po visada operatyvių ir patikimų TV3 Žinių bei infošou „Be komentarų“, 19.40 val. – TV3 eterio premjeroje „Stebuklų šalis“ susitiks net penki didžiausi pramogų pasaulio rykliai: Vytautas Šapranauskas, Algis Ramanauskas, Džiugas Siaurusaitis, Mindaugas Stasiulis ir Jurijus Smoriginas. Specialiai šiam humoro šou į TV3 sugrįžta legendinis Šapro personažas Šinšilas. „Noriu oficialiai pareikšti, kad gandai apie mano mirtį buvo smarkiai perdėti!“ – pareikš jis, ironiškai, kandžiai ir šmaikščiai komentuosiantis šviežiausias ir įdomiausias dienos aktualijas.

Iš karto po humoro perlų, 20.30 val., žiūrovus prie ekranų kvies unikalus projektas Lietuvos televizijose – situacijų komedija „Motina ir sūnus“ su charizmatiškąja aktorių pora – Aldona Janušauskaite ir Vaidotu Martinaičiu.

TV3 žiūrovai tikrai susimąstys: kaip reikia jaustis, kai Tau seniai seniai nebe aštuoniolika, o vis dar gyveni su mama? O jeigu ši – stebi jus kaip pro rakto skylutę ir nori padėti kiekviename žingsnyje?

Tragikomiškos, tačiau itin gyvenimiškos dilemos – jau šįvakar per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)