O prie sienelės – dar viena staigmena: išskirtiniu grimu, elgetą primenantis vyriškis su šuniuku. Šis plakėsi prie daugumos svečių, mat pageidavo su visais drauge įsiamžinti. Paslaptingasis persirengėlis – „VRS kameros“ pokštas svečiams, kurie nieko neįtardami fotografavosi su juo ir tapo šventinio reportažo herojais.

Dainininkė Mia, it senais laikais, pobūvyje pasirodė su Radvilu Bubeliu, o Agnė Jagelavičiūtė į kompaniją pasikvietė savo mamą Nijolę ir draugą Saugirdą Vaitulionį.

Vakarėlyje pasirodė kone visas BTV žvaigždynas. Viena iš įspūdingiausių viešnių – Inga Valinskienė, vakarui pasirinkusi efektingą, pikantiškų kadrų žadančią suknelę. Moteris atlydėjo savo vyrą, kuris nuo naujo sezono vėl suksis televizijoje.

Renginio vedėjos pareigos atiteko Astai Stašaitytei-Masalskienei – ji pristatė visas BTV naujienas. Į sceną pakviestas Andrius Užkalnis apibėrė vakaro vedėją komplimentais, pagyrė jos įdegį. Prisipažinusi, kad dievina poilsį šiltuose kraštuose, A. Stašaitytė-Masalskienė skubiai pasitaisė ir viešai prisiekė, kad šilti kraštai – tik atostogoms, o didžioji jos meilė – Lietuva. Kaip įrodymą, šventės vedėja pristatė ansamblį „Lietuva“. Jų pasirodymas – moters staigmena renginio dalyviams.

Pokylyje sukiojosi ir Jurgita Tvarijonaitė – dar praėjusiais metais dirbusi BTV, ir Rūta Lukoševičiūtė, kažkada dirbusi šiame kanale atgimusioje laidoje „VRS kamera“.

Į BTV komandą įsijungė ir aktorius Arūnas Sakalauskas. Pakviestas pasisveikinti su susirinkusiais, A. Sakalauskas suskubo pasidžiaugti BTV vakarėlio koncepcija.

„Kita televizija vakar taip driokstelėjo, kad mano šuo visą valandą drebėjo po lova. Nors mano televizorius buvo išjungtas“, - savo kalbą pradėjo naujo projekto „Muzikinė kaukė“ vedėjas ir naudodamasis proga paprašė projekto kūrėjų „ką nors daryti“, nes muzikinio šou dalyviams per sunku „išeiti iš rolės po filmavimo“. Paprašytas pareklamuoti „Muzikinę kaukę“, jis prasitarė nežinantis nei dienos, nei valandos.

Dar viena A. Stašaitytės-Masalskienės staigmena – desertas, kurį gamino trys "Virtuvės mitų griovėjai": Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius.

Su visais netradicinės virtuvės virtuozais A. Stašaitytė-Masalskienė susipažino per „Šeštadienio ryto“ filmavimus.

Vakarėlio atmosferą kaitino Mia, įsijautusi į ką tik Lietuvoje viešėjusios Lady Gagos vaidmenį. Gražuolė Ieva Gervinskaitė į sceną žengė basomis ir labai drąsiai nusiteikusi - ji bandė pamėgdžioti Lietuvoje taip pat ne kartą viešėjusią ukrainietę Ruslaną. Vis tik labiausiai publika atsipalaidavo pasirodžius į Verkos Serdiučkos kailį "įlindusiam" Aisčiui Mickevičiui.

A. Stašaitytė-Masalskienė vakarą nusprendė užbaigti ne tik padėkomis, bet ir prisipažinimu, kad BTV išaušo pokyčių diena. „Mes norime keistis, mes kitokie“, - susirinkusius patikino sezono pristatymo vedėja, BTV kanale dirbanti jau 15 metų.

Ką rodys BTV?

Viena iš sezono naujienų - muzikinis kelių mėnesių trukmės projektas „Muzikinė kaukė”. Čia į jiems paskirtus vaidmenis įsijaus Mia, Ieva Gervinskaitė, Deivis, Česlovas Gabalis, Aistis Mickevičius ir kiti pramogų pasaulio atstovai. Intriguojančius jų pasirodymus muzikiniame šou „Muzikinė kaukė” vertins autoritetinga komisija, tarp kurios narių – Arūnas Valinskas, Kristina Kazlauskaitė, Birutė Petrikytė, Marius Gelažnikas, o šou ves ir dalyviams padės visiems gerai žinomas aktorius Arūnas Sakalauskas. Garsių Lietuvos žmonių metamorfozes BTV žiūrovai matys kiekvieną ketvirtadienį.

Mėgstantiems kulinarines laidas BTV jau pristatė realybės šou „Pragaro virtuvė”. BTV siekis - su virtuvės šefo Liutauro Čepracko pagalba atskleisti, ką iš tikrųjų reiškia aukščiausio lygio kulinarija.
Akivaizdu, kad sudarinėdami naują tinklelį BTV vadovavosi šūkiu „nauja - tai pamišta sena”, tad prikėlė ne vieną praeityje kultinį projektą: žaidimą „Taip.Ne” ir prisiviliojo Seime keletą metų sėdėjusį Arūną Valinską bei nuo televizijos į sodininkystę pasukusią manekenę Renatą Mikailionytę.

Į eterį grįžta ir Dainius Martinaitis su „VRS kamera”.

Kanalo programoje lieka keletas laiko jau patikrintų laidų: atsinaujinusi „Užkalnio 5” - su Andriumi Užkalniu ir nauja jo asistente Viktorija Koiro.

Rimtesnės žurnalistikos mėgėjai turės galimybę įvertinti Jovitos Valeikaitės debiutą laidoje „Lietuvos žinių tyrimas”. Šis projektas imasi kilnios žmonių gelbėjimo misijos.

BTV žiūrovai matys ir Nomedą Marčėnaitę, ir Astą Stašaitytę-Masalskienę.

BTV šiemet pageidauja būti vadinama linksmiausia Lietuvos televizija. „Komikų klube“ savaitės aktualijas su šypsena nagrinės Artūras Orlauskas-Zakarauskas, Vitalijus Cololo, Raimondas Bingelis, Raimondas Šilanskas, Laima Tamulytė ir jiems padėsiantys garsūs svečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)