„Situacija, kai milijonieriai ima 600 litų pašalpą, nors jos neužtenka net užpilti benzino į jų džipą ir nusipirkti dešrainio, rodo, kad jų gobšumui ribų nėra. „Dviračio šou“ labai smagiai pasigilina į tai. Man patinka, kad žiūrėdamas šią humoro laidą gali pasimokyti. Jų humoras yra kokybiškas – ne apie girtuoklius ir antrą galą“, - sako Giedrius Savickas.

Aktorius tvirtina, kad simpatizuoja „Dviračio šou“ laidos kūrėjams. „Jie vieninteliai taip ilgai išliko televizijose. Mes gyvename tokioje šalyje, kurioje jie turi pakankamai medžiagos šmaikštauti. Ir daro tai puikiai. Todėl aš prisijungiau prie šių žmonių. Jais tikiu“, - sako G. Savickas.

Paklaustas, ar dažnai žiūri „Dviračio šou“, Giedrius atšauna: „Geriau televizijoje dirbti, negu ją žiūrėti“. Ir prisipažįsta: labiausiai jis laukia „Dviračio šou“ siužetų, kurie filmuojami darbo biržoje su bedarbiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)