Tai - aktorius Mantas Stonkus su profesionalia šokėja Ala Karpenko. Jie šiandien galėjo jaustis saugūs, nes turėjo neliečiamybę.

Laidos pabaigoje susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad pirmieji krenta Ramūnas Šimukauskas su partnere. Daugiausia komisijos ir žiūrovų balsų kartu sudėjus pelnė Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila.

Beje, su gerbėjais atsisveikina ne tik Ramūnas Šimukauskas, bet ir Merūnas, kuris išvyko gastrolių į Ispaniją, Bilbao nacionalinę operą. Kol Merūnas dainuos, jį šokių projekte pavaduos jo žmona Erika ir laidos vedėjas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus. Jeigu Erika iš projekto neiškris, Merūnas grįš ant parketo po gastrolių Ispanijoje.

Sekmadienį „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ kartu su pasaulio sportinių šokių čempione Edita Daniūte, choreografu Aurelijumi Liškausku ir etiketo bei elegancijos žinovu Giedriumi Drukteiniu poras vertino Londono olimpiados bronzos medalio laimėtojas Evaldas Petrauskas.

„Artėjantis sekmadienis – pati žiauriausi diena per visą projektą, - dar prieš prasidedant laidai sakė „Kviečiu šokti“ vedėjas, pasaulio ir Europos šokių čempionas Andrius Butkus. – Poros repetavo vasarą, tris mėnesius, atidavė visą save, visas jėgas, visas mintis, idėjas, savo laiką, ir viena pora sekmadienį jau atsisveikins su šou. Tai - siaubinga psichologinė drama“.

Šią savaitę žiūrovams pasirodymus be naujokų M.Stonkaus bei A.Karpenko ir vėl paruošė Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas, Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško, šokėja Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila, dainininkė Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, atlikėjas Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, grupės "Pikaso" narys Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė, aktorius Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, dainininkas Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė, buvęs seimūnas Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė, renginių vedėjas Juozas Liesis ir Elena Leonova, žandikaulių chirurgė Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus.

Pirmieji ant parketo sušokę M. Stonkus su partnere pasirinko tango. A.Karpenko savo partneriui šokio metu sudavė per veidą (taip buvo sumanyta iš anksto), tačiau netyčia jį sužalojo. Tai scenarijuje nebuvo numatyta.

Šįkart projekte netrūko ne tik aistros bei įtampos, bet ir ašarų: neiškentusi komisijos kritikos ašaras užkulisiuose liejo Renata Uzialkaitė. Tiesa, šį pora sulaukė neįtikėtinai didelio palaikymo iš televizijos žiūrovų, nes po balsavimų telefonu jiedu atsidūrė pirmoje vietoje.

Daugiausia komisijos balsų šį sekmadienį pelnė itin šiltų atsiliepimų sulaukę Katažina Niemycko ir Dainius Dimša. Antrieji liko praėjusį kartą pirmavę Donatas Baumila su partnere.

DELFI skaitytojams siūlome balsuoti, kas labiausiai verti pirmieji palikti projektą.


Bendra komisijos ir žiūrovų balsų rezultatų lentelė:

1. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
2. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
3. Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
4. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
5. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
6. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
7. Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė
8. Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė
9. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
10. Juozas Liesis ir Elena Leonova
11. Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė

Praėjusį sekmadienį portalo lankytojams siūlėme rinkti labiausiai patinkančią projekto porą. DELFI skaitytojų ir "Kviečiu šoti. Pažadinta aistra" komisijos narių nuomonės išsiskyrė: iš viso balsavime dalyvavo 11640 skaitytojų, daugiausia simpatijų (4359 balsai) atiteko Kristinai Navickaitei-Tinai bei jos partneriui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)