Susirinkusiuosius Katedros aikštėje ir sezono atidarymo transliaciją stebinčius prie TV ekranų pasveikino klounu persirengęs Marijonas Mikutavičius. Neilgai trukus vietą scenoje jis užleido Vytautui Šapranauskui ir Jurgitai Jurkutei. Sezono startą pažymėjo įžanginis fejerverkas.

Scenoje publikai pirmą kartą prisistatė visos "Šok su manimi" poros. Šokėjai atliko jungtinį šokį pagal populiariąją Lady Gagos dainą "Judas".

Šokių projekto dalyviai scenoje vietą užleido šių metų Lietuvai tarptautiniame dainų konkurse atstovavusiam Donatui Montvydui. Jis atliko savo jau hitu tapusį kūrinį "Norim dar". Atlikėjas scenoje pristatė ir savo naująjį įvaizdį. D. Montvydo pasirodymo bei kitas TV3 sezono atidarymo koncerto akimirkų ieškokite žemiau esančioje DELFI nuotraukų galerijoje.

Renginio metu išaiškėjo, kad prieš jubiliejinį sezoną į TV3 sugrįžęs Algis Ramanauskas-Greitai ne tik dalyvaus "Šok su manimi". TV laidų ir renginių vedėjas su aktoriais Džiugu Siaurusaičiu ir Sandra Daukšaute-Petrulėne ves laidą "Be komentarų".

Į sceną „Stebuklų šalies“ šutvė – Vytautas Šapranauskas, Algis Ramanauskas, Džiugas Siaurusaitis, Mindaugas Stasiulis ir Jurijus Smoriginas – įriedėjo madingais automobiliais, įsijautęs į Skrybėliaus iš kino juostos „Alisa Stebuklų šalyje“ vaidmenį Marijus Mikutavičius atliko legendinio „Pink Floyd“ grupės miuziklo „The Wall“ versiją.

Jurgita Jurkutė, virtusi Alisa, įkritusi į šulinį, žiūrovus ir susirinkusiuosius Katedros aikštėje pakvietė prisiminti visą televizijos dvidešimtmetį, o vėliau, stojusi į porą su savo pagalbininku šokių projekte „Šok su manimi“ V. Šapranausku, scenoje netikėtai išvydo savo antrininkus 3D formatu.

Aktorių kostiumai buvo nusėti specialiais Holivudo filmų kūryboje naudojamais „Mottion Capture“ judesio davikliais, kurių dėka ekrane buvo matomas animuotas vaizdas realiu laiku. Šį Jameso Camerono šedevrą, įvertintą trimis „Oskarais“ ir šimtais kitų apdovanojimų, TV3 žiūrovai išvys ir jubiliejiniame televizijos sezone.

Merginų projekto „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė tapo masinės mankštos trenere, o iš „Moterys meluoja geriau“ sugrįžusių herojų „melagiai“ vyrai atėmė mikrofonus ir kartu su Justinu Lapatinsku ir Sasha Song užtraukė bendrą kūrinį.

Žiūrimiausias visų laikų filmas Lietuvoje „Tadas Blinda. Pradžia“ ir pagrindinį vaidmenį jame sukūręs dainininkas Mantas Jankavičius drauge su Ieva Narkute nustebino premjera. Jiedu atliko dar niekur negirdėtą bendrą muzikinį kūrinį, o Rūta Ščiogolevaitė netikėtai virto mėlyna „avatare“.
TV3 dvidešimtmečio atidarymo koncerte, kuris taip pat buvo transliuotas tiesiogiai per TV3, buvo užbaigtas ir muzikinių renginių „Vilnius Music Week“ maratonas.

Ką tik kino teatruose parodytų filmų herojais virtęs TV3 žvaigždynas – Jurgita Jurkutė, Vytautas Šapranauskas, Algis Ramanauskas, Džiugas Siaurusaitis, Mindaugas Stasiulis, Jurijus Smoriginas, Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas, Beata Nicholson, Agnė Grigaliūnienė, Robertas Petrauskas, serialo „Moterys meluoja geriau“ ir komedijos „Motina ir sūnus“ herojai ir daugybė kviestinių muzikos svečių: Justė Arlauskaitė-Jazzu, „Happyendless“, „Bix“, „ŠarkA“, Mantas Jankavičius ir Ieva Narkutė, Martynas Levickis, svečiai iš užsienio, o įdomiausia – skaitmeniniu 3D virtęs diskžokėjas, – visus renginio svečius nukėlė į TV3 dvidešimtmečio pasaką, kuri, kaip žadėjo minėtos televizijos atstovai, turėtų tęsis visus metus.

Savo laidą „Beatos virtuvė“ pristačiusi TV3 kulinarė Beata Nicholson televizijos jubiliejinio sezono renginyje grojo puodais. Beata pritarė TV3 ryto laidos „Nauja diena“ ir pokalbių laidos „Ką manai?“ vedėjai Agnei Grigaliūnienei bei dainininkei Justei Arlauskaitei-Jazzu.
Pasak grandiozinio TV3 renginio prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, kai Beata pareiškė norą scenoje groti puodais, į šią avantiūrą sutiko leistis ir Agnė Grigaliūnienė bei Jazzu.

„Beata savo laidose ne sykį skoningai „puodais tarškėdavo“, tad nusprendėme tuos „tarškėjimus“ sezono atidarymo scenoje parodyti žiūrovams. Net Jazzu pasiryžo šiai virtuvinei - muzikinei komedijai“, – pasakojo Samas.

Pasibaigus naujojo sezono pristatymui Katedros aikštėje, linksmybes klube "Soulbox" pratęsti nusprendė vos keletas šventės dalyvių ir svečių.  

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (400)