Pirmą kartą Lietuvoje TV3 televizija ištikimiausiems savo žiūrovams padovanos nenutrūkstamą trijų valandų muzikos, teatro ir specialiųjų efektų šou su jį iškilmingai užbaigsiančiu – sostinės naktiniame danguje TV3 jubiliejaus startą paskelbsiančiu – fejerverkų lietumi.

Renginys priblokš net ir visko mačiusius žiūrovus, nes šventėje nebus varginančių vedėjų kalbų, nuobodžių pasirodymų ir beprasmių interviu. TV3 dvidešimtmečio atidarymo šventėje, kaip ir jubiliejinis televizijos sezonas, žiūrovus nukels į žinomiausias animacines ir visų laikų geriausias kino juostas: į jų herojus įsikūnys visas TV3 žvaigždynas.

„TV3 dvidešimtojo sezono atidarymo koncertas nustebins net ir visko Lietuvoje mačiusius žiūrovus naujausiomis šiuolaikinėmis technologijomis, milžiniškais LED ekranais, dar nematytomis hologramomis ir kitais neišdildomą įspūdį TV3 žiūrovams paliksiančiais techniniais sprendimais“, – į TV3 atidarymo renginį atvykti kviečia jo prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Į sceną „Stebuklų šalies“ šutvė – Vytautas Šapranauskas, Algis Ramanauskas, Džiugas Siaurusaitis, Mindaugas Stasiulis ir Jurijus Smoriginas – įriedės madingais automobiliais, įsijautęs į Skrybėliaus iš kino juostos „Alisa Stebuklų šalyje“ vaidmenį Marijus Mikutavičius atliks savąją legendinio „Pink Floyd“ grupės miuziklo „The Wall“ versiją, Jurgita Jurkutė, virtusi Alisa, įkritusi į šulinį, ištikimiausius TV3 žiūrovus pakvies prisiminti visą televizijos dvidešimtmetį, o vėliau, stojusi į porą su savo pagalbininku žiūrimiausiame šokių projekte Lietuvoje „Šok su manimi“ V. Šapranausku, scenoje netikėtai išvys savo antrininkus... Merginų projekto „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė taps masinės mankštos trenere, o iš „Moterys meluoja geriau“ sugrįžusių herojų „melagiai“ vyrai atims mikrofonus ir kartu su Justinu Lapatinsku ir Sasha Song užtrauks bendrą kūrinį.

Žiūrimiausias visų laikų filmas Lietuvoje „Tadas Blindas. Pradžia“ ir pagrindinį vaidmenį jame sukūręs dainininkas Mantas Jankavičius drauge su Ieva Narkute pateiks premjerą – atliks dar niekur negirdėtą bendrą muzikinį kūrinį, o Rūta Ščiogolevaitė pavirs mėlyna „avatare“.

Visas TV3 žvaigždynas, žymiausi Lietuvos dainininkai, geriausia muzika, pribloškiantis ugnies šou ir visą programą vainikuosiantys bei Vilniaus dangų nutvieksiantys fejerverkai ištikimiausių TV3 žiūrovų laukia Katedros aikštėje jau rugsėjo 2 dieną 19.30 val.

TV3 dvidešimtmečio atidarymo koncerte, kuris taip pat bus transliuojamas tiesiogiai per TV3, bus užbaigtas ir muzikinių renginių „Vilnius Music Week“ maratonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)