72 kartus – tiek teko pasibučiuoti laidų vedėjams ir filmavimo asistentams, kol buvo nufilmuotas naująjį LNK sezoną pristatomas vaizdo klipas. Daugiausiai bučinių teko politikos apžvalgininkui Tomui Dapkui – žurnalisto veidas buvo nusagstytas šešiais raudonais bučiniais, kuriuos padovanojo filmavimo komandos asistentė.

Karščiausio bučinio autoriai – Žygimantas Stakėnas ir Rimantė Kulvinskytė. Paimta įsiūčio iš pavydo, Rimantė taip įsisiurbė į lūpas Žygimantui, kad tėčio bučinį pamatę per TV, vaikai paskundė mamai.

„Mano vaidmuo buvo spyriotis, todėl net nepravėriau lūpų. Kažin, ar būčiau sutikęs bučiuotis taip, kaip šokėjai „Kviečiu šokti“ anonsuose“, - kuklinasi Žygis Stakėnas.

„Mano jaunasis kolega Žygimantas iš tikrųjų buvo lengvai neramus. Todėl pasakiau: tu stovėk, po aš viską padarysiu“, - kvatojosi klipo filmavimą prisiminusi Rimantė Kulvinskytė.

Bučiuotis teko ir Vytautui Šerėnui su „Dviračio šou“ personažu milijonieriumi Sauliumi Poška, kurį vaidina aktorius Kristijonas Bartosevičius.

„Tokia juokinga... keista situacija ir patirtis, - filmavimą komentuoja Kristijonas. – Teko įsijausti... Iki šiol prisiminęs nusišypsau“. Tiesa, kadras pasibaigia, kai vyrai palinksta vienas prie kito.

Aistringame LNK naujojo sezono klipe skamba Mario Basanovo sukurta
muzika, o vokalo partiją atlieka žinoma dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu. LNK tęsia tradiciją sezono klipuose pakviesti dainuoti pačius populiariausius šalies atlikėjus. Praėjusių metų klipui muziką ir žodžius kartu su Mario Basanovu sukūrė Egidijus Dragūnas.

„Dainavau aistringai, savo, Jazzu, stiliumi. Manau, kad mano gerbėjai atpažins mane LNK vaizdo klipe, - sako viena geriausių šalies vokalisčių laikoma dainininkė Justė Arlauskaitė. – Aistra labai svarbu gyvenime, lygiai taip pat, kaip meilė, laimė, šypsena ir savirealizacija“.

Aistra – artėjančio LNK televizijos sezono variklis. Aistringame vaizdo klipe bučiniais dalinosi žinių vedėjai Lina Kairytė ir Gintaras Deksnys, Rūta Mikelkevičiūtė, Indrė Kavaliauskaitė, Vaiva Budraitytė, Inga Norkutė, Natalija Bunkė, Edita Daniūtė, Andrius Butkus, Egidijus Knispelis. Visi jie – naujajame LNK sezone nuo rugsėjo 1-osios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)