Vytenis dirbs specialiuoju komentatoriumi ir turės darbo vietą kilojamoje televizijos studijoje. Vytenis Pauliukaitis, režisierius pagal profesiją, pats asmeniškai parengs žiūrovams šokėjų porų pasirodymų kartojimus ir per juos pakomentuos šokius bei komisijos darbą.

„Kilnojamos televizijos studijoje matysiu tą patį vaizdą, kaip ir televizijos žiūrovai. Komentuodamas šokėjų pasirodymus, atkreipsiu dėmesį, kad aš matau tą patį, ką ir visa Lietuva savo ekranuose. Ir jeigu pastebėsiu, kad komisijos nariai ką nors praleido, aš jiems specialiai pakartosiu tuos momentus ir juos pakomentuosiu“, - sako Vytenis Pauliukaitis.

Vytenis turės teisę skirti balus trims poroms. Toms, kurias, režisieriaus nuomone, labiausiai nuskriaudė komisija ar žiūrovai. Vytenio skiriami balai - vienas, du ir trys - bus pridedami prie bendrų „Kviečiu šokti“ porų rezultatų.

Pasak paties Vytenio Pauliukaičio, naujas amplua šokių projekte „Kviečiu šokti“ labai originalus ir jam prie širdies, mat bus už kadro.

Premjerinėje laidoje šį sekmadienį ant LNK parketo pasirodys vienuolika pirmųjų projektų porų – dainininkė Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas, modelis Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško, šokėja Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila, dainininkė Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, atlikėjas Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, grupės "Pikaso" narys Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė, aktorius Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, dainininkas Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė, buvęs seimūnas Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė, renginių vedėjas Juozas Liesis ir Elena Leonova, žandikaulių chirurgė Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus.

Visas rugsėjis bus premjerų mėnuo, kiekvieną savaitę prisijungs naujos poros - dainininkė Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus, dainininkė Liepa Mondeikaitė ir Andrius Jarackas, aktorius ir laidų vedėjas Mantas Stonkus ir Ala Karpenko, verslininkė Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis bei aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)