Kultinis veikėjas Budulis iš Airijos grįžta į Lietuvą ir nuo naujojo LNK televizijos sezono rodysis humoro laidoje „Dviračio šou“.

„Grįžęs į Lietuvą jis formuos Budulio sąrašą, kaip dabar madinga, - praneša „Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas. – Prisidirbusiam Norvegijoje, Anglijoje, Ispanijoje ir galiausiai Airijoje, Buduliui liko vienas kelias – nauji Seimo rinkimai“.

„Pasakisiu visa teisibe“, - sako pats Budulis.

Kultinis personažas gimė 1996 metais, kai jį susapnavo pats Rimas Šapauskas.

„Vieną naktį „Makso“ pramogų klube Šiauliuose prieina banditiškos išvaizdos vaikinas. „Groji, groji, didžėjus, o tu sustabdyk muziką, pasakyk kokį bajerį, anekdotą. Aš sakau: „Eik tu...“. Jis užsimojo ir davė per bankę, kad aš persiverčiau per visą aparatūrą. Atsigavęs išlendu ir pamatau siaubingą baidyklę, kurios galva įaugusi į pečius, pliką, gyslotą ir ji man griausmingai sako: „Ar žinai, nuo ko gavai? Nuo Budulio...“. Ir aš atsibudau išpiltas šalto prakaito. Taip ir gimė šis labai stipriai išpopuliarėjęs personažas, kurį žiūrovai prisimena iš LNK laidos „Orbita“ laikų“, - apie Budulio gimimą pasakoja Rimas Šapauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)