Kitados TV3 serialuose G. Indičianskytė įkūnijo sunkiai išgyvenančią tėvų (akt. Rimantas Bagdzevičius ir Monika Bičiūnaitė) skyrybas paauglę Justę, kurios kelyje pasitaikė ir pirmoji nelaiminga meilė, ir sukčiavimai, ir sunkūs draugystės išbandymai bei daug kitų dramatiškų dalykų. Pasibaigus filmavimams jaunoji aktorė visa galva nėrė į mokslus, tačiau prabėgus keleriems metams pajuto nostalgiją filmavimo aikštelei.

„Dėmesio tikrai nepasigedau. Bet prieš filmavimo kamerą pasimaivyti, su komanda pajuokauti – šito trūko, – šypsosi Grėtė. – Labai malonu buvo atsiminti darbą aikštelėje, todėl sutikau ir vėl vaidinti, tik šįkart seriale ‚Moterys meluoja geriau‘.“

Kokią šįsyk ekrane išvysime Grėtę? „Mano personažas – vilkė avelės kailyje. Su tėvais ji – tvarkinga, miela mergaitė, bet vos išeina iš namų – kone vagišė!“ – pikantišką intrigą atskleidžia G. Indičianskytė. Scenarijaus vingiai jos heroję suves su kitomis, jau praėjusį sezoną vaidinusiomis jaunomis aktorėmis. Anksčiau ar vėliau Luka peržengs ir Sandros (akt. Milda Štakėnaitė) namų slenkstį. Tik ar gražuolės merginos taps draugėmis ar priešėmis?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)