Paluknių aerodromo pievoje visų vasariškai pasipuošusių šokėjų laukė azartiškos pramogos danguje ir smagus piknikas žemėje. Tai - pirmasis oficialus vakarėlis, kuriame dalyvavo naujojo „Kviečiu šokti“ sezono poros.

Išgirdusios apie pasiskraidymą su lėktuvais, Liepa Mondeikaitė ir Katažina Niemycko netgi sutriko. Mat apie skrydį jos nieko nežinojo. Nelabai drąsiai į pievoje stovintį lėktuvą šnairavo ir kiti projekto dalyviai. Todėl vakarėlio pradžioje visos poros surengė prie plieninio žirgo smagią fotosesiją.

Pirmosiomis kregždėmis nutarė pabūti „Kviečiu šokti“ vedėjai – Rūta Mikelevičiūtė ir Andrius Butkus bei komisijos narys Aurelijus Liškauskas. Po skrydžio Rūta drąsino kolegas sakydama, kad nėra ko bijoti. Tačiau vėliau prisipažino: „Kojos man dar iki šiol dreba“. Tačiau išmėginti skrydį ryžosi ir kiti šokėjai. Tarp jų buvo ir ekstremalių pojūčių nebijanti Katažina. „Noriu dar ir dar, - saugiai žemę pasiekusi nykščius į viršų iškėlė dainininkė. - Esu ekstremalė, man tokie dalykai labai patinka.“

Išvydęs lėktuvą labai nudžiugo šokių projekte dalyvausiantis Linas Karalius. „Tokiu labai noriu paskraidyti. O ateityje, kai motoroleriai nusibos, norėčiau ir įsigyti“, - juokėsi naujai pramogai pasiruošęs L.Karalius. Drauge su juo projekte varžysis ir jo mylimoji Gintarė Gurevičiūtė, kuri taip pat nepabūgo audros bei pakilo lėktuvu pasigrožėti peizažu iš paukščio skrydžio. Tačiau vyras tikino, kad konkuruoti ir varžytis nei su Gintare, nei su kitais dalyviais jis nesiruošia. „Atėjome gerai praleisti laiką, o ne konkuruoti. Kol kas mums puikiai sekasi. Todėl nesuprantu, kodėl Juozas Liesis taip greitai pabėgo“, - gūžteli pečiais L. Karalius.

Kiek kitokią nuomonę turėjo „Pop Ladies“ grupės narė L. Mondeikaitė. Linksmai nusiteikusi dainininkė patikino, kad kuo toliau, tuo labiau į šokius pradeda žiūrėti kaip į darbą, o ne pramogą. „Kol kas man labai sunkiai sekasi. Ir tai dar labiau įpareigoja stengtis“, - sakė Liepa.

Naujame LNK šokių projekte save ant parketo išmėgins ir dainininkas Merūnas Vitulskis, K. Niemycko, aktoriai Aušra Štukytė, Ramūnas Šimukauskas, Mariaus Jampolskio mylimoji Renata Uzialkaitė, šokėja Kristina Navickaitė-Tina, Ingrida Kazlauskaitė, „Pikaso“ narys Tomas Eigertas, odontologė Jurga Grabauskienė, fotomenininkė Jurga Anusauskienė, dainininkas Donatas Baumila-Dūnis, aktorius Mantas Stonkus. Beje, pastarojo vakarėlyje nebuvo, nes vyras savaitgalį sulaukė šeimos pagausėjimo.

Vakarėlio metu vyko totalizatorius. Visi dalyviai slapto balsavimo metu išrinko tris realiausius šokių projekto laimėtojus. „Kviečiu šokti“ dalyvių nuomone, į laimėtojų vardą pretenduoja D. Baumila-Dūnis, T. Eigertas ir K. Navickaitė-Tina. Taip pat buvo surengtos ir smagios varžytuvės, kurių metu šokėjų komandos lenktyniavo, kuri greičiau patrauks... lėktuvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)