„Tai dokumentinis realybės serialas, kuriame – aistra šokių aikštelėje, seksualūs sportiški kūnai, meilės romanai ir net muilo operų vertos pavydo scenos, tapsiančios tikromis laimės minutėmis intrigų išsiilgusioms TV3 žiūrovėms!“ – atskleidžia „Be komentarų“ vedėjai – Džiugas Siaurusaitis ir Sandra Daukšaitė, kviesdami nepraleisti naujos rubrikos premjeros, kurioje – didžiausių projekto „Šok su manimi“ priešingybių pora.

„Aš vyriausia projekte, o šoksiu su jauniausiu!“ – jau rytoj entuziastingai prisipažins žinoma dainininkė Asta Pilypaitė, rudenį besisuksianti ant ketvirtojo TV3 projekto „Šok su manimi“ sezono parketo su devyniolikmečiu Ligitu Bernatavičiumi.

A. Pilypaitė sako besididžiuojanti faktu, kad jos partneris daugiau nei perpus jaunesnis už ją pačią. Pasak žinomos dainininkės, ji nė kiek nekompleksuoja dėl amžiaus skirtumo. Atvirkščiai – tai, kad partneris toks jaunas, moteriai kelia didesnį stimulą būti seksualesnei ir gražesnei.

„Tikiuosi, kad vyras nepavydės, nes mano partneris gal net per jaunas, kad kiltų pavydas“, – sako 41 metų Asta.

Taip pat laidoje – išskirtiniai prabanga alsuojantys kadrai iš televizijos laidų kūrėjo, populiariojo TV3 gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ vedėjo Edvardo Žičkaus atostogų prie Viduržemio jūros. Ar iš tiesų garsus vyras savo lėktuvo laukė VIP klube Vilniaus oro uoste, o vos spėjus jam nusileisti E. Žičkų pasitiko automobilio tamsintais stiklais vairuotojas ir išvežė TV3 žvaigždę nežinoma kryptimi?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)