Aistromis alsuos naujas „Venivision“ kompanijos darbas – kvapą gniaužiančiuose Kalifornijos kraštovaizdžiuose nufilmuotas serialas „Talismanas“ – nepamirštama istorija, kupina romantikos ir intrigų. Naujame seriale vaidina superžvaigždė Blanca Soto, LNK žiūrovams pažįstama iš serialo „Eva Luna“ ir visame pasaulyje išgarsėjęs širdžių ėdikas Rafaelis Novoa. Blanca Soto čia vaidina Kamilą, jauną merginą, kurios gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, kai ji persikelia gyventi į tėvo atgautą rančą „Talismanas“ ir sutinka gražuolį Pedro. Pedro užduotis – bet kokiomis priemonėmis atkovoti prašmatniąją rančą ir vesti buvusios rančos savininko dukterį Marianą.

Kol žiūrovai lauks Kamilos ir Pedro vestuvių, Holivudo šmaikštuolis Owenas Wilsonas kabins visas pamerges iš eilės. „Slėpkit pamerges“ – tai romantinė komedija apie du išsiskyrusius ir niekaip savo antrosios pusės nesutinkančius vyrukus, kurie prasmunka į svetimas vestuves ir ieško tos tikrosios vienintelės... vienai nakčiai.

Dar viena meile alsuojantis LNK rugpjūčio filmas – „Meilė, vedybos, šeimyninis gyvenimas“, premjera su Mandy Moore ir Kelanu Lutzu iš „Saulėlydžio“. Vos pernai kino ekranuose pasirodžiusi komedija pasakoja apie psichologę Eivą, kuri padeda spręsti šeimas ištikusias krizes. Pačios jos asmeninis gyvenimas klojasi puikiai iki tol, kol ši nesiima spręsti tėvų santuokos problemų. Jaunos moters aklas užsispyrimas sutvarkyti kitų žmonių gyvenimus grasina sugriauti jos pačios asmeninę laimę ir karjerą.

Savo pirmąją meilę gali surasti ir tada, kai esi „Žmogus be praeities“. Suomių režisierius Aki Kaurismaki drama 55-ajame Kanų festivalyje iškovojo „Didįjį žiuri prizą”, o pagrindinį moterišką vaidmenį atlikusi Kati Outinen buvo pripažinta geriausia aktore. Helsinkio geležinkelio stotyje žiauriai sumuštas vyras visiškai nieko neprisimena, nežino netgi savo vardo. Tačiau tai netrukdo jam pradėti naujo gyvenimo Helsinkio priemiestyje esančiame benamių rajone, kuriame bus lemta susirasti pirmąją meilę, naują darbą ir gerų draugų.

Be šių meilės kupinų dramų ir komedijų, LNK žiūrovai rugpjūtį pamatys „Mambo karalius“ su Antonio Banderasu, „Patriotą“ su lietuvių pamėgtu veiksmo filmų herojumi Stevenu Seagalu, „Ambicingą blondinę“ su Jessica Simpson, specialią Maksvelo Gudručio operaciją filme „Nuoginamoji bomba“ ir naują komediją visai šeimai „Marmadukas“ apie žavaus ir geraširdžio vokiečių dogo nuotykius persikrausčius į naują vietą.

Be filmų lavinos, rugpjūtį LNK eteryje – du šlagerių festivalio „Palanga 2012“ koncertai. Šiemet į festivalį be Lietuvos atlikėjų, atvyksta žvaigždės iš Ukrainos, Kubos, Baltarusijos, Latvijos ir Gruzijos. Muzikos renginį ves Inga Valinskienė, Vytenis Pauliukaitis, Marius Jampolskis, Natalija Bunkė ir Inga Norkutė. Festivalį vainikuos šlagerių karaliaus ir karalienės karūnavimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)