Padėjėjos atranką jau paskelbė laidos „Užkalnio 5” vedėjas Andrius Užkalnis. Gražių, talentingų kandidačių atsirado tiek daug, kad garsiajam žurnalistui vis sunkiau apsispręsti, kurią gi pasirinkti.

„Imsiu kelias,” – saliamoniškai atsako A. Užkalnis, paklaustas, kaip spręs šią problemą ir tuoj pateikia nemokamą, bet labai vertingą patarimą visoms kandidatėms. „Kai samdotės į darbą, neaiškinkit darbdaviui, kaip jam reikia daryti atranką”.

Tokios bėdos visai nekankina Astos Stašaitytės-Masalskienės. Naujajame sezone jai laidą padės vesti net keturi žavūs, garsūs, profesionalūs asistentai - Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martyas Praškevičius bei kulinarijos verslo konslultantas Edvinas Genys. Kaip jiems seksis, žiūrovai pamatys jau labai greitai, naujajame šypsenų ir geros nuotaikos BTV sezone.

Norintiems pamatyti naująją Nacionalinės loterijos „10 milijonų” vedėjo Gintaro Mikalausko padėjėją ilgai laukti nereikės. Šviesiaplaukė, mėlynakė gražuolė Ieva Matuzaitė jau artimiausioje laidoje pakeis Astą Pilypaitę.

„Dėl neaiškių priežasčių mano partnerės vis jaunėja,” – juokiasi G. Mikalauskas.

Nacionalinės loterijos „10 milijonų” rengėjai užsimena, kad ateityje talentinga mergina galėtų pavaduoti ir patį Gintarą Mikalauską.

„Dviejų žavių moterų – Astos Pilypaitės ir Ievos Matuzaitės duetas būtų tikrai šaunus,” – teigia loterijos rengėjai.

Naujos asistentės, žavūs padėjėjai ir daugybė šypsenų bei geros nuotaikos – jau greitai naujajame BTV sezone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją