Į 8 dienas trunkančią kelionę pasiėmę po 8 litus, Ignas ir Vaidas šiandien išleido pirmuosius pinigus. Jų prireikė „Lietuvos pašte“ Čekiškėje Ignui siunčiant atvirutę šeimai. Pasak Igno, atsiųsti įspūdžius atvirute – tai tradicija, kurios jie su žmona laikosi keliaudami atskirai.

Žygeiviai jau aplankė populiariausią „Labo ryto“ viešnią – klimatologę Audronę Galvonaitę jos gimtinėje Anykščiuose, o šiuo metu lankosi pas ištikimiausią „Labo ryto“ žiūrovą poną Algirdą Klausučių kaime Jurbarko rajone. Keliautojai planuoja trečiadienį pasiekti Šilutę, o ketvirtadienį – Klaipėdą.

Žygio kulminacija – iš ketvirtadienio į penktadienį įvyksiantis naktinis žygis už olimpiečius „Pažadink olimpietį“. „Visus sporto entuziastus, dviračių mėgėjus kviečiame rinktis Smiltynėje, Centrinėje gelbėjimo stotyje ketvirtadienį 21 val. Riedėsime per Neringą į Nidą su dainomis ir šokiais, atvažiuosime tiesiai į tiesioginį „Labo ryto“ eterį. Penktadienį, Olimpinių žaidynių atidarymo dieną, laida bus transliuojama iš Nidos. Ten mūsų jau lauks Juras Jankevičius. Jis rengia kažką specialaus visiems LRT žiūrovams“, – kviečia Ignas Krupavičius.

Primename, kad į 8 dienų žygį Ignas ir Vaidas praėjusį penktadienį leidosi su 8 litais kišenėje, be jokių daiktų, išskyrus dantų šepetuką, apsiaustą nuo lietaus ir kremą nuo saulės. Įpusėję kelionę, jie džiaugiasi aplinkinių geranoriškumu ir suteikiamomis vaišėmis bei nakvyne.

Ar laimingai jie pasieks kelionės tikslą? Naujausios žinios, reportažai – kiekvieną dieną „Labame ryte“, nuotraukos ir filmuota medžiaga – interaktyviajame dienoraštyje Facebook‘o puslapyje „Žygis per Lietuvą „8 dienos su 8 kaštonais".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)