„Emmy“ apdovanotas serialas „Gyvenimas pagal Harietą“ („Harry's Law“)– neabejotinai gardžiausias naujojo sezono desertas. „Emmy“ laureatas scenaristas ir prodiuseris David E. Kelley, išgarsėjęs serialu „Elė Makbyl“, žiūrovų teismui pateikia dar vieną audringai sutiktą dramatinį serialą apie teisininkus.

Pagrindinį Harietos vaidmenį atlieka „Oskaro“ laureatė Kathy Bates. Ne pirmos jaunystės Harietą atleidžia iš darbo advokatų kontoroje, o ji meta iššūkį ir atidaro „Harietos teisinių paslaugų ir prabangių batelių“ kontorą. Atrodo, likimas Harietą padovanojo žmonėms, gyvenantiems jos firmos kaimynystėje...

Dar viena TV1 naujiena - „Istvikas“ („Eastwick“) – serialas, sukurtas remiantis garsiuoju Johno Updike‘o romanu ir populiariu, 1987 metais pagal jį sukurtu filmu su Jacku Nicholsonu, Susan Sarandon ir Sher. Naujo „Warner Bros.“ sukurto serialo herojės – trys jaunos žavios aktorės Lindsay Price, Jaime Ray Newman ir Rebecca Romijn. Istvike, paprastame priemiesčio kaimelyje gyvena trys iš pažiūros nieko neišsiskiriančios moterys, unikalios asmenybės su labai savitu gyvenimu.

Nors šios moterys nepaprastai skirtingos, jos netrunka suvokti, kad jas vienija permainų ir įdomesnio gyvenimo troškimas. Visai atsitiktinai į miestelį atvyksta Derilas van Hornas, charizmatiškas, tačiau paslaptingas vyriškis, pasiryžęs įgyvendinti jų troškimus.

Mistinės dramos „Melagių žaidimas“ („The Lying Game“) taikinyje – seserys dvynės. Ema sužino, kad turi seserį, identišką dvynę Saton, kurią, skirtingai nei Emą, įvaikino pasiturintys tėvai ir kuriai, regis, gyvenime nieko netrūksta. Merginos pasikeičia vietomis, bet staiga viena iš seserų dingsta. Ema turi apsispręsti, ar prisipažinti Saton įtėviams ir rizikuoti savo pačios saugumu, ar patylėti, tikintis, jog tai padės sužinoti, kur yra jos tikroji dvynė sesuo bei atskleisti, kodėl jos apskritai buvo atskirtos.

Šį sezoną TV1 parodys ketvirtą šešerius metus JAV rodomo ir „Auksinį gaublį“ bei „Emmy“ pelniusio serialo „Didžiojo sprogimo istorija“ sezoną. Fizikai Leonardas ir Šeldonas yra vieni tų įstabiųjų protų, kurie suvokia Visatos principus. Tačiau jų genialumas tikrai nepadeda jiems bendrauti su žmonėmis, o ypač su moterimis. Padėtis ima keistis, kai kaimynystėje apsigyvena nieko nebijanti gražuolė Penė. Ji atveria visiškai naujų galimybių pasaulį. Žinoma, ir meilę.

Netrukus TV1 eteryje – jau paskutinis žiūrovų pamėgto serialo „Senosios Kristinos nutikimai“ sezonas. Tai - komedija apie trisdešimt penkerių metų išsiskyrusią mamą, kuri su drauge turi pusvalandžio sporto klubą, skirtą tik moterims. Kaip susiklostys naujas senosios Kristinos asmeninis gyvenimas?

Be serialų premjerų, TV1 naujajame sezone pasiūlys naujus dokumentikos filmų ciklus apie laukinę gamtą, cirkų gyventojus ir naminius gyvūnėlius, kulinarinius šou su virtuvės šefu Gordonu Ramsay ir žymiuoju stilistu Goku Wanu, grožio patarimų laidas tiesiai iš Niujorko ir Los Andželo gatvių ir daugybę naujų filmų. Tarp jų - labai daug detektyvų, kuriuose kriminalinius įvykius narplioja Šerlokas Holmsas, Irene Huss, Džordžas Džentlis, Kurtas Volanderis, Džonas Barnabis ir kiti moterų kanalo TV1 žiūrovių pamėgti herojai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją