Didžioji praėjusių metų televizijų gigantės „Fox“ premjera, fantastinis nuotykių serialas „Terra Nova“, yra liaupsinamas televizijos kritikų, žurnalistų ir žiūrovų. Serialo biudžetas didžiausias, kokį tik galima įsivaizduoti: vieninteliam sezonui skirta per beveik pusė milijardo litų.

Iš viso 250 unikalių dekoracijų, kvapą gniaužiantys specialieji efektai, iš kiekvieno kampo išlendantys įvairiausio plauko dinozaurai ir pats S. Spielbergas prodiuserio kėdėje – „Terra Nova“ turi visus idealaus televizinio serialo ingredientus.

Dinozaurai – vienas mylimiausių S. Spielbergo „žaisliukų“, todėl kurdamas „Terra Novą“ prodiuseris tiesiog mėgavosi, o veiksmo, nuotykių, fantastikos ir „Jūros periodo parko“ (Jurassic Park) gerbėjai neliko abejingi.

Serialo pasakojimas TV3 žiūrovus nukels į ateitį – į 2149-uosius metus, kai Žemėje dėl pernelyg didelio užterštumo ir žmonių gausos nebeįmanoma gyventi. Ieškodami išeities mokslininkai sukuria priemonę keliauti į praeitį. Norintieji sugrįžti 85 milijonus metų atgal, į dinozaurų apsuptyje įkurtą Žemės koloniją – Terra Novą, turi mėginti laimę loterijoje. Terra Novoje greta mokslininkų, gydytojų ir profesorių atsiranda laimėjusi bilietą į saugų rytojų Šenonų šeima...

Įspūdingi kompiuteriniai efektai, milžiniški žeme vaikštantys, skraidantys ir plaukiojantys taikūs dinozaurai, čia pat bėgiojantys maži vaikai, dirbantys raumeningi vyrukai ir paskubomis mezgamos romantiškos meilės istorijos – toks gyvenimas verda Terra Novos žemėje. Tik ar iš tiesų naujieji namai – tokie saugūs?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)