Debiutinė vasaros eterio laida tiesiog negalėjo apsieiti be žymiausio merginų ketvertuko Lietuvoje – grupės „69 Danguje“.

Scenos deivių vasaros nuotykiai Palangoje, sensacingi vaizdeliai iš paplūdimio ir išskirtiniai interviu su Nijole Pareigyte ir Goda Alijeva apie vyrus bei pinigus – TV3 eteryje jau šį vakarą.

„Mane muša vyras! Patikėkit, jis tikrai mane muša!“ – rodydama mėlynę ant kaktos žiūrovus tikins vaikelio besilaukianti N. Pareigytė. „Dabar aišku, kodėl tu naudoji tiek daug makiažo – viskas tam, kad paslėptum mėlynes po vyro smūgių“, – antrins Ingrida Martinkėnaitė.

Prieš „Be komentarų“ kameras Nijolė tikins, kad būsimo vaikelio tėvas jai neduoda pinigų: „Jis iš manęs atima visus pinigus, neturiu iš ko gyventi!“

Ar iš tiesų N. Pareigytę skriaudžia mylimasis? Su kuo vienoje lovoje miega G. Alijeva? Kuri iš karščiausių „69 Danguje“ merginų niekaip neatsispiria pagundai linksmintis? Kokie maudymosi kostiumėliai, pasak I. Martinkėnaitės ir Karinos Krysko, madingiausi šią vasarą? Kvapą gniaužiantys atsakymai – jau šį trečiadienio vakarą.

Taip pat laidoje – ekskliuzyvinis Marinos Bui interviu apie milžiniško žiniasklaidos dėmesio sulaukusias jos muštynes prie vieno sostinės naktinio klubo bei šmaikštus kriminalinis reportažas apie Egidijaus Dragūno „cirkus“ teisme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)