Pasakojimo veiksmas sukasi apie be galo charizmatišką merginą Aleksandrą, kuri jau pirmomis serialo akimirkomis viduryje prekybos centro stovėdama su purvina nuotakos suknele ir ašarų nuplautu neįvykusių vestuvių makiažu prisipažįsta: „Idealaus gyvenimo planas – ištekėti iki trisdešimties ir būti žaviai, daug pasiekusiai, savimi pasitikinčiai blondinei – žlugo: nei vyro, nei karjeros... Na, bent jau mano plaukai šviesūs!“

Aktorės Janos Krainovos įkūnijama pagrindinė herojė po eilinės verkimo dėl ją palikusio sužadėtinio sesijos ir besaikio šokolado valgymo rutinos jaučiasi morališkai palaužta, tačiau jai galvon šauna neįtikėtina idėja – tapti… chirurge! Aleksandra pradeda naujas meilės paieškas ir atsiduria net tarp dviejų potencialių kandidatų į jos širdį – tarp chirurgo ir ginekologo – tarp paauglystės meilės ir naujos simpatijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)