D.Serapinas ir I.Dovydėnaitė – ne iš tų žmonių, kurie galėtų ilgai sėdėti be veiklos. Jie nuolat randa sau naujų užsiėmimų, jų namai – pilni draugų, arba jie patys mielai kur nors keliauja. Tačiau, kai Indra laukėsi vaikelio, abu susėdę su Dovu pasikalbėjo, kad, šiaip ar taip, nuo šiol jų gyvenimas bus sėslesnis, todėl kada, jei ne dabar, idealus laikas įsigyti šunį?

Jaunai porai nereikėjo ilgai svarstyti, kokios veislės bičiulį išsirinkti – parsono raselo terjeras jau augo pas Dovo mamą Nomedą Marčėnaitę ir ji jam neturėjo jokių priekaištų. Liko tik pasekti jos pavyzdžiu. Taip jų namuose atsirado žavioji Kuba. Tiesa, net sulaukus šeimos pagausėjimo gyvenimas visgi nė kiek neaprimo. Tačiau jauna šeima tikrai dėl to neliūdi ir tiesiog visur keliauja kartu: į gamtą, į parduotuvę, pas draugus – Kuba visur yra drauge su jais.

Kuba nepratusi būti viena – vienintelį kartą, kai teko ją palikti vieną namie, šeimininkai įjungė jai televizorių, kad ji nesijaustų tokia vieniša. Supratingas šunelis namie neprikrėtė jokių eibių – rado ją tvarkingai laukiančią šeimininkų. BTV laidoje „Duok labas” Indra ir Dovas džiaugsis, kad Kuba apskritai niekada neprikrečia šunybių – tik kartą sudraskė popierinę servetėlę ir pati labai bijojo pažiūrėti šeimininkams į akis.

Indra ir Dovas iki šiol prisimena, kaip kartą Kubos vos neprarado. Visi kartu jie čiuožinėjo rogutėmis ant Tauro kalno Vilniuje, o kažkam pradėjus šaudyti fejerverkus, Kuba pabėgo ir kažkur pasislėpė. „Buvo labai šalta, Dovas tuomet apsirengė kaip partizanas ir susikvietęs draugus į pagalbą išėjo jos ieškoti”, - prisimins Indra.

Nors Dovui nei jo pagalbos būriui šunelio rasti nepavyko, visgi galiausiai namo jis grįžo. Kaip – sužinosite BTV laidoje „Duok labas”, sekmadienį 8 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)