Išskirtinis superfinalo akcentas – naujų, specialiai „Lietuvos balso“ superfinalininkėms parašytų „Universal Music“ singlų premjera. Keturi kūriniai buvo kruopščiai kuriami ir brandinami „Lietuvos balso“ superfinalo ketvertukui.

Beje, specialiai į „Lietuvos balso“ superfinalą atvyksta šios kompanijos atstovas Martti Vuorinenas iš Suomijos.

LNK muzikiniame projekte birželio 3 dieną pasirodys ir būrys Lietuvos muzikos profesionalų – Arina Borunova, Giedrė Kilčiaukienė iš grupės „Empti“, Raigardas Tautkus ir ką tik iš Azerbaidžano, kur dalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse, atvykęs Donatas Montvydas – Donny Montell. Atlikėjas ne tik padainuos bendrą kūrinį drauge su viena šou superfinalininke, bet „Pramogų arenoje“ susirinkusiai publikai padovanos papildomą savo kūrinį.

Įspūdingas „Lietuvos balso“ superfinalas jau birželio 3 dieną, 19:30 ir gyvai sostinės „Pramogų arenoje“.

DELFI skaitytojus kviečiame pareikšti savo nuomonę ir balsuoti už labiausiai patikusią dalyvę iki šio sekmadienio, 19:30 val. DELFI lankytojų numylėtinei tiesioginio eterio metu bus įteiktas Jūsų simpatijų prizas!

Balsuokite už Jums labiausiai patinkančią visų mokytojų komandų narę jau dabar!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)