Penkios „Oskarais“ apdovanotos ir glėbį kitų apdovanojimų susišlavusios legendos dalys – nuo birželio 7-osios, ketvirtadienio, 23.00 val.

Pirmasis „Rokis“ ne tik iškovojo tris „Oskarus“, atnešė pasaulinę šlovę S. Stallone, bet ir įsitvirtino geriausiųjų kino istorijos filmų reitinguose. Tai kvapą gniaužianti istorija apie žmogų be ateities, už centus dirbantį pietų Filadelfijoje, kuris, netikėtai susidūręs ringe su čempionu, pasinaudoja šansu, pasitaikančiu kartą iš milijono – susikuria savo paties legendą.

Į kino ekranus įžengusi įkvepianti istorija neapsiėjo be genealaus aktoriaus net keturiolika metų. Sukurtos penkios filmo dalys, atskleidžiančios saldų bokso ringo pergalių skonį ir veriantį nesėkmių skausmą, parodančios purvinus sporto užkulisius ir čia pat – be galo patrauklius milžiniškus pinigus.

Vingiuotas likimas pagrindiniam „Rokio“ herojui negailėjo šlovės spindulių, tačiau kartu atnešė skaudžiausių netekčių tiek ringe, tiek už jo ribų. Pats S. Stallone yra pasakęs: „Svarbiausias dalykas, kurį supratau vaidindamas šiuose filmuose, yra tas, jog kuo senesnis tampi, tuo sudėtingesnis tampa tavo gyvenimas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)