Antroji vieta ir sidabriniai mikrofonai atiteko Renatai Voitechovskajai ir Deiviui, trečioji – Edmundui Štengeriui – Mundžiui ir Evelinai Sašenko. Šįkart be mikrofonų liko ketvirtoji finalo pora – Giedrius Leškevičius ir Mia.

Kiekviena pora traukė savo ginklus – I.Puzaraitė ir M.Jampolskis į pagalbą kvietėsi „Studentes“ ir kitą Laimos Lapkauskaitės mokinį Paulių bei pasinaudojo superefektais – pasirodymas pagardintas ugnies šou. R.Voitechovskaja finalui persidažė plaukus, o Mios palaikymo komandoje buvo ne tik sūnus, bet ir jos draugas Danielius Polskij – Gabana.

Nepaisant to, kad užkulisiuose jie labai draugiškai bendravo, fotografuotis kartu nepanoro. E.Sašenko ir Mundis atliko Lietuvoje itin mylimo atlikėjo Marijono Mikutavičiaus dainą „Aš miręs“. Superefektų nepamiršo ir ši pora – jiems dainuojant scenoje snigo.

Finalo akimirkos - DELFI nuotraukų albume:

Nugalėtojams atiteko Sauliaus Griniaus sukurti auksiniai mikrofonai, inkrustuoti rubinais, smaragdais ir safyrais. Antrosios ir trečiosios vietos laimėtojams – sidabriniai ir bronziniai.

Pirmuosius duetus laimėjo Renata Voitechovskaja su Deiviu, antruosius – Romas Bubnelis su Aiste Pilvelyte, trečiuosius – Giedrius Leškevičius ir Mia, ketvirtuosius – Mariaus Jampolskio ir Irūnos Puzaraitės duetas, penktuosius – Merūnas Vitulskis ir Rūta Pentiokinaitė. Būtent nuo „Žvaigždžių duetų“ prasidėjo R.Voitechovskajos muzikinė karjera, projekto prodiuserių dėka į didžiąją sceną grįžo Vaida Genytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)