Ypač „Dviračio šou“ kūrėjai sėkmės linki tiems politikams, kurie mato save „Dviratyje“, o politikos naujokų prašo nenusiminti, nes „Dviratyje“ jie atsiras dirbdami gerus ir atsakingus darbus Lietuvai.

Nuo rudens „Dviračio šou“ žiūrovų laukia daug naujienų. Viena jų – supermamų šmaikštašiknių rubrika, kurioje supermamos su tauta dalinsis šypsenėlėmis, lotuliukais, agurkų marinavimo receptais ir būdais, kaip auklėti vaikus ir vyrą, kad jie visi būtų geruliai.

Kadangi Lietuva neįsileidžia „Google Maps Street View“, „Dviračio šou“ leis sau turėti „Bicycle Street View“ , su kuria iš bet kurios Lietuvos vietos bus įmanoma tiesioginė transliacija. Nuo naujojo sezono tūlas Lietuvos pilietis galės pasisakyti „Dviratyje“ atsiradus bent menkiausiam norui.
Daugybė pasikeitimų naujajame sezone laukia milijonieriaus Sauliaus Poškos. Šią vasarą jis veda, ir, kas baisiausia, įgyja ne tik žmoną, bet ir uošvę. Dar viena sensacija – Poška sužino turėjęs brolį dvynį, kurį tėvai pametė Šimonių girioje. Kurį laiką jis augo Šernų šeimoje Radviliškio rajone, bet bus surastas rudenį ir atgabentas į Vilnių, nors jo elgesyje, panašu, dar likę kiauliškų įpročių.

Beje, Saulių Pošką ką tik įkvėpė Antanas Guoga, kuris investuoja į Lietuvos merginas, versdamas jas dainuoti. Saulius Poška nuo rudens steigia milijonierių vaikų darželį. Tačiau į jį bus priimami ne milijonierių vaikai, bet atvirkščiai - vaikai bus ugdomi būti milijonieriais. Saulius Poška nuo naujojo „Dviračio šou“ sezono dirbs būsimųjų milijonierių darželio auklėtoju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)