„Karnavalo spalvomis“ pavadintus dalyvių pasirodymus vertino komisijos kėdėse sėdėję TV3 laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas, žurnalistė Rūta Janutienė ir dainininkė Birutė Petrikytė.

„Šok ir lieknėk“ studijoje viešėjo Donatas Montvydas. Jis kartu su savo širdies drauge bei projekte dalyvaujančio A. Makselio partnere V. Brasaite pradėjo laidą įspūdingu pasirodymu pagal Michaelo Jacksono dainą „Thriller“.

Pergalės trokštanti projekto lyderė Rūta Malkutė į pusfinalį pasikvietė daugiau nei 200 ją palaikyti susirinkusių studijos svečių. Jie aktyviai sirgo už pusfinalininkės, o dabar jau ir finalistės pasirodymus.

Dalyviai studijoje pademonstravo po du šokius, kurie buvo vertinami itin aukštais balais.

M. Stasiulio paprašyta pademonstruoti nepriekaištingas savo kūno linijas žurnalistė R. Janutienė nepabūgo parodyti bitės vapsvos liemenį. Vėliau ji prisiminė, ką reiškia turėti antsvorį – mat po gimdymo ir ji priaugusi keliasdešimt kilogramų.

Po antrojo A. Makselio ir V. Brasaitės pasirodymo iš studijoje susirinkusių svečių pasigirdo merginos šūksnis: „Arvydai, ar ženysies už manęs?“ „Šok ir lieknėk“ dalyvis nesutriko ir pripažino, kad tai jo buvusios paauglystės meilės provokacija.

Jau lygiai po savaitės bus aišku, kuris „Šok ir lieknėk“ laimėjęs dalyvis iš studijos išeis ne tik pakelta galva dėl atsikratytų nereikalingų kilogramų, tačiau ir laimės įspūdingą piniginį prizą – kiekvienas numestas kilogramas bus įvertintas 1000 litų.

Devintosios laidos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)