„Šok ir lieknėk“ komisijos kėdėse šį šeštadienį įsitaisė puikiai TV3 žiūrovams pažįstami veidai: jubiliejinio dvidešimtojo TV3 sezono projekto „X Faktorius“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas, TV3 infošou „Be komentarų“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis, geidžiamiausias Lietuvos jaunavedys Žilvinas Grigaitis ir „Lietuvos šokių dešimtuko“ nugalėtoja Joana Bartaškienė.

R. Žemantauskaitės ir E. Ščeniovo pasirodymas buvo įvertintas keturiais dešimtukais, o komisijos nariai negailėjo pagyrų. „Aš labai gailiu šių meškiukų, pandų, kurie – ant išlikimo ribos. Džiugu, kad papildysite jų šeimą. Galvoju, kad jūs su Edvardu turėsite daug mažų pandukų ir išgelbėsit šią nykstančią gyvūnų rūšį. Nemeskit daugiau svorio, nes liesos pandos labai negražios“, – kreipdamasis į R. Žemantauskaitę, įkūnijusią žaviąją Kung Fu pandą, kalbėjo bene garsiausias Lietuvoje talentų „kepėjas“ Samas.

Projekte lyderiavusi Rūta Malkutė ir jos partneris Aurelijus Grigas dėl partnerės patirtos kojos traumos – įtrūkusių čiurnos raiščių – turėjo pasitraukti iš projekto. Ar jie sugrįš ir tęs lygiavertę šokių kovą su kitais dalyviais, parodys tik laikas.

Įspūdingą pasirodymą ant „Šok ir lieknėk“ parketo pademonstravo žavioji jau iškritusi dalyvė Jelena Vardienė ir jos partneris Miša Levin. Pora atliko nepakartojamus triukus specialiuose akrobatiniuose lankuose.

Samas neteko žado: „Ką tik pakeičiau savo nuomonę apie moterų grožį ir supratau, kad manekenės man nėra tokios patrauklios moterys. Jelena – va čia tai grožis! Kuo daugiau svorio – tuo daugiau jausmų. Jūs tik pažiūrėkit, koks išjaustas šokis, kokia tragedija, kaip papasakota meilės istorija, o kokie akrobatiniai triukai! Fantastika!“

„Šok ir lieknėk“ vedėjas Mindaugas Stasiulis, taip pat sužavėtas J. Vardienės drąsos, pabandė atlikti keletą fokusų akrobatiniuose lankuose ir išdrįso pasikelti į projekto studijos palubes.

Jau iš projekto iškritusiems dalyviams šį šeštadienį teko sunki užduotis – visi vienbalsiai turėjo nuspręsti, kas sugrįžta į „Šok ir lieknėk“ tęsti kovą kaip pilnateisiai projekto dalyviai. Tačiau balsavimas nebuvo vienbalsis, todėl jau kitą šeštadienį dalyviai dar kartą spręs, kas verčiausias kovą tęsti dėl įspūdingo šou prizo – net 1000 litų už kiekvieną numestą nereikalingą kilogramą.

Superherojų vakare antrieji liko Arvydas Makselis ir Donato Montvydo mylimoji Veronika Brasaitė, treti – Tomas Tracevskis ir Sandra Saikauskaitė. Ar kitą savaitę iškritę dalyviai priims vienbalsį sprendimą ir sugrąžins į projektą labiausiai norintį šokti dalyvį? Kas pasiduos konkurentų spaudimui ir kas gi taps tuo laiminguoju?

Laidos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)