Iki dabar finalinėse „Lietuvos balso“ kovose kiekvieną sekmadienį pasirodydavo po 8 dalyvius. Nuo šiol kokybiškos gyvos muzikos vakaruose skambės dar daugiau dainų. Projekto koncertuose du sekmadienius iš eilės dainuos ir dėl pagrindinio projekto prizo – sutarties su „Universal Music“ – varžysis net 12 dalyvių. Po šešis iš dviejų projekto Mokytojų komandų.

„Nuo šiol „Lietuvos balso“ balsavime LNK televizijos žiūrovai turės dar svaresnį žodį, lemiantį dalyvių likimus. Jie skambučiais ir trumposiomis SMS žinutėmis balsuos už savo favoritus. Iš šešių vieno Mokytojo dalyvių jie projekte išsaugos net pusę – tris. Mokytojai taip pat turės savo balsą: jie, kaip ir anksčiau, išsaugos vieną savo mokinį. Vis dėlto nuo šiol teks atsisveikinti su vis daugiau dalyvių. Vieno koncerto metu iškris po du kiekvieno Mokytojo komandos narius. Taigi, viso net keturi dalyviai atsisveikins su muzikiniu projektu“, – apie atsinaujinusią balsavimo tvarką pasakoja „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Šią savaitę projekte toliau varžysis Ericos ir Jurgio Didžiulių bei Merūno Vitulskio mokiniai, tapę žiūrovų favoritais. Giedrė Smolskaitė, Gabrielius Vagelis, Indrė Malakauskaitė, Valerija Iljinaitė, Rokas Laureckis ir Vincentas Linkevičius – tai Merūno mokiniai, kurie „Lietuvos balso“ žiūrovus džiugins savo jausmingais ir netradiciniais pasirodymais.

Sekmadienio kovai intensyviai ruošiasi ir šie Ericos bei Jurgio mokiniai: Lukas Bartaška, Mantvydas Sabaitis, Berta Timinskaitė, Eglė Petrošiūtė, Baiba Skurstenė ir Deimantė Sinkevičiūtė.

Šio sekmadienio „Lietuvos balsas“ išsiskirs dar ir tuo, jog vyks ypatingą datą – per Motinos dieną. Todėl šou prodiuseriai pasirūpino, kad koncerte netrūktų mamoms dedikuotų kūrinių. Sekmadienį skambės gražiausia visų laikų daina „Mamai“, kurią sukūrė Ovidijus Vyšniauskas ir Gintaras Zdebskis. Ją atliks moterų publikos numylėtiniu prieš porą savaičių tapęs klaipėdietis Vincentas Linkevičius.

Koncerto metu skambės ir kiti gražiausi pasauliniai bei lietuviški hitai, patinkantys visoms mamoms: Celine Dion „All By Myself“, Ronano Keatingo „If Tomorrow Never Comes“, Ruslano Kirilkino vizitine kortele tapęs kūrinys „Laisvės kaina“, Lionel Richie megahitas „Hello“, Whitney Houston repertuaro perliukas „I Wanna Dance With Somebody“ ir kitos gražiausios dainos šį sekmadienį bus skiriamos visoms mamoms.

Ypatingu sekmadienio vakaro prieskoniu taps Lietuvos metų atlikėja pernai tapusios, MTV apdovanojimą pelniusios, aksominio balso atlikėjos Justės Arlauskaitės-Jazzu pasirodymas. Tarptautinio pripažinimo sulaukusi dainininkė atliks garsiausią amerikiečių dainininkės Norah Jones hitą „Don‘t Know Why“ kartu su „Lietuvos balso“ dalyve Giedre Smolskaite. Dar vieną kūrinį Jazzu atliks akomponuojant Kūrybos namų ELITAZ muzikos grupei, vadovaujamai pianisto Mariaus Leskausko.

„Lietuvos balso“ prodiuseriai džiaugiasi, kad Jazzu, paprastai koncertuojanti su savo scenos partneriu Leonu Somovu arba su pianistu Petru Geniušu, šį kartą išplės savo koncertinę patirtį ir pirmą kartą muzikuos drauge su didžiausiuo šiuo metu šalies populiariosios muzikos ansambliu, kiekvieną sekmadienį grojančiu ne tik su „Lietuvos balso“ dalyviais, bet ir akompanuojančiu kviestiniams užsienio svečiams.

Didžiausias visų laikų muzikinis TV šou „Lietuvos balsas“ jau šį sekmadienį, 19:30 tiesiogiai per LNK iš „Pramogų arenos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją