Pirmąjį gegužės savaitgalį – filmas tiems, kurie mėgsta pasijuokti iš Holivudo produkcijos. „Didingiausias filmas“ – tai LNK premjera, kurioje parodijuojami populiariausi pastarųjų metų filmai, serialai bei televizijos laidos. Ne pirmos jaunystės našlaičiai ekskursijoje po šokolado fabriką netikėtai patenka į milžinišką spintą ir atsiduria stebuklingoje Gnarnijos šalyje... Pažįstami siužeto vingiai? „Didingiausias filmas“ kviečia pasijuokti iš „Narnijos kronikų“, „Čarlio ir šokolado fabriko“, „Karibų jūros piratų“, „Da Vinčio kodo“, „Borato“ ir komedijos „Kaip Haroldas ir Kumaras „kaifą“ gaudė“.

Beje, pastarosios komedijos apie nevykėlius Haroldą ir Kumarą tęsinys „Haroldas ir Kumaras bėga iš Guantanamo“ taip pat bus rodomas gegužę LNK eteryje. Veidai tie patys, principas tas pats - žolė ir malonumai, tik dabar prisideda ir meilės reikalai. Jiems ant kulnų mina fedmaršalas, kuris per atsitiktinumą juos palaikė teroristais, kai draugeliai pabandė parūkyti žolės lėktuvo tualete su kaljanu, panašiu į bombą...

Ne ką geriau ir Cameron Diaz, kuri oro uoste netyčia užkliudo Tomą Cruise‘ą. Atsiprašydama mergina net nenutuokia, kaip smarkiai tas vaikinas pakeis jos gyvenimą - ir visai ne romantiška prasme. Jis prisistato agentu, jį vejasi agentai, ir šioje neaiškioje mėsmalėje prasideda beprotiškos kvapą gniaužiančios lenktynės per visą pasaulį. Visa tai - LNK gegužės premjeroje „Kaip diena ir naktis“.

Cameron Diaz nesiseks ir „Dėžėje“. Čia jos herojė gaus keistą dovaną – medinę dėžutę. Paslaptingas nepažįstamasis pasakys jiems, kad dėžutės savininkas, paspaudęs mygtuką, esantį joje, gaus milijoną dolerių, tačiau mygtuko paspaudimas nusineš kažkieno gyvybę. Naujiesiems „Dėžės“ savininkams duotos 24 valandos. Ką jie pasirinks?

Dar vienas niekada per televiziją nerodytas filmas – puikus vesternas „Apalūza“, apdovanotas pagrindiniu Bostono festivalio prizu. Nuostabūs aktoriai - Ed Harris, Viggo Mortensen, Renée Zellweger ir Jeremy Ironsas nukels į pavojingą 1882-ųjų Ameriką.

Romantikos mėgėjams gegužę per LNK – dvi romantiškos premjeros „Naktys Rodantėje“ ir „Karalienės sesuo“. Kostiuminėje dramoje „Karalienės sesuo“ dvi bene gražiausios Holivudo aktorės - Natalie Portman ir Scarlett Johansson – bus gražios seserys ir varžysis dėl karaliaus Henrio VIII meilės ir palankumo tamsiausių dvaro intrigų kupinoje dramoje. O moterų numylėtinis Richardas Gere ir Diane Lane atsitiktinai susitiks Rodantėje - mažame pajūrio miestelyje, kuriame prasidedanti audra visiškai sujauks dviejų gyvenimo jūros bangų mėtomų žmonių gyvenimą.

Dar gegužę LNK parodys pasaulinius hitus „King Kongas“, „Skorpionų karalius“, „Skorpionų karalius 2“ bei „Greiti ir įsiutę 2“. Prieš pat pasaulinę „Vyrai juodais drabužiais 3“ premjerą, LNK gegužę parodys ir dvi pirmąsias šios legendinės istorijos apie kietus vyrukus dalis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją