Savo sėkmę praėjusių metų „Eurovizijoje“ „Žvaigždžių duetuose“ atsimins Mundžiu dainuojanti 2011-ųjų Lietuvos atstovė Evelina Sašenko.

Sekmadienį „Lietuvos balse“ – ypatingas svečias. Taip pat susijęs su „Eurovizija“. Tai – 2006 metų Rusijos atstovas šiame tarptautiniame konkurse Dima Bilanas, užėmęs lietuviams iki šiol nepasiekiamą antrąją vietą su hitu „Never Let You Go“. Tiesioginė „Lietuvos balso“ transliacija su viena ryškiausių šių laikų Rusijos žvaigždžių Dima Bilanu - sekmadienį 19.30 val. iš Pramogų arenos.

Tarptautinę Darbo dieną LNK rodys specialų gegužės 1-osios koncertą „Šventinis žvaigždžių paradas“ su ryškiausiais Rusijos dainininkais, tarp kurių – ir šių metų Rusijos atstovės „Eurovizijoje“, kultinių bobučių iš Rusijos provincijos ansamblis „Buranovskije babushki“.

Koncerte taip pat dainuoja Filipas Kirkorovas, Valerijus Leontjevas, Laima Vaikulė, Nikolajus Baskovas, Josifas Kobzonas, Valerijus Meladzė, Igoris Nikolajevas, Irina Alegrova, Vladimiras Presniakovas, Dima Bilanas, Jurijus Antonovas ir Valeria. Koncertą veda aktorė Olga Šelest ir dainininkas Timūras Rodrigesas.

Be išskirtinių koncertų per šventines dienas LNK rodys ir filmų premjerų. Jau penktadienio vakarą „Penktadienio bombos“ rubrikoje – nuotykių filmo su Letu Ji premjera „Mumija. Drakono sugrįžimas“. Po jo – „Amerikietiškas pyragas. Beta namai“.

Šeštadienį po „Žvaigždžių duetų“ – populiarioji veiksmo komedija „Piko valanda 3“ su nepralenkiamaisiais Jackie Chanu ir Chrisu Tuckeriu.
Sekmadienį po „Lietuvos balso“, rubrikoje „Auksinis sekmadienio kinas“, kriminalinis trileris „Nepalaužiama drąsa“ su „Oskaro“ laureate Jodie Foster.

Gegužės 1-ąją LNK eteryje – nuotykių filmo „10 000 metų prieš Kristų“ premjera, po kurio – kriminalinė komedija „Naktis Makulo bare“ su Liv Tyler, Michaelu Douglasu, Paulu Reiseriu ir Johnu Goodmanu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją