Sekmadieninę "Lietuvos balso" transliaciją drauge su keturiomis savo komandos mokinėmis pradėjo Violeta Tarasovienė.

Po moteriško V. Tarasovienės komandos šou scenoje pasirodė Merūno komandos atstovas Rokas Laureckis. Vaikinas prieš pasirodymą duotame interviu sakė norįs, kad "Pramogų arenoje" į jį žiūrinti jo buvusi mergina juo didžiuotųsi. Po atlikėjo dainos į sceną su gėlėmis užlipusi gražuolė vaikiną saldžiai pabučiavo ir arenoje dėl tokio poelgio sukėlė tikra emocijų audrą.

V. Tarasovienė sakė mananti, kad Jurgis ir Erica buvo teisūs, tačiau džiaugėsi, jog jos mokinė su užduotimi susitvarkė.

"Čia tik šiaip graži mergina", - teisinosi Rokas, tuo metu Egidijus Sipavičius patarė dainuoti ne kažkuriai vienai, priešingai, visoms merginoms, ypač karjeros pradžioje.

"Išsigandau, jaudinausi kaip už vaiką. Moki bučiuotis, šaunuolis", - po R. Laureckio pasirodymo juokaudamas kalbėjo Merūnas.

R. Laureckis estafetę perdavė Monikai Mečiūtei. Ji scenoje pasirodė su "Show makers" akademijos mokytojais. Jurgis ir Erica Didžiuliai, vertindami jos pasirodymą, sakė, jog Ch. Aguileros atlikta daina dainininkei ne visai tiko. Esą pritrūko aukštesnių natų. Tuo metu Jurgis sakė tikįs, kad atlikėja gali pasirodyti ir geriau.

Po Roko ir Monikos šou scenoje suspindo Elvina Milkauskaitė ir Benas Saundersas. Juodu visi arenoje susirinkę projekto gerbėjai palaikė ypač audringomis ovacijomis.

„Jausmas buvo nerealus. Nors iš pradžių bijojau, tačiau prieš pat lipant į sceną pagalvojau, kad man ši galimybė pasitaikė pirmą ir galbūt paskutinį kartą gyvenime, todėl negaliu susimauti. Susikaupiau ir parodžiau viską, ką galiu. Kuomet pamačiau, kaip iš savo kėdžių stojasi žmonės arenoje, patyriau tikrą euforiją. Esu labai laiminga“, - po sėkmingų pasirodymų kalbėjo Elvina.

Pasibaigus B. Saunderso ir Elvinos šou, scenoje - Indrė Malakauskaitė. Mergina "Lietuvos balso" reporteriams duodama interviu atskleidė jau susidūrusi su kitų minėto šou dalyvių pavydu, tačiau tai jai nekliudo atkakliai siekti savo tikslo.

"Lietuvos balso" vedėjos Ugnės Skonsmanaitės paklausta, ar kūrinį scenoje atliko konkrečiam vaikinui, mergina sakė norinti išlaikyti paslaptį.

"Fantastiškai dainavai, visi tą patvirtino plojimais. Suabejojau tik tavo įvaizdžiu, man atrodė, kad ilga suknelė tave varžė", - atlikėją vertino E. Sipavičius.

Merūnui Indrė iš pradžių atrodė tik vidutinė atlikėja, tačiau, jo manymu, ji savo pasirodymo metu išpildė viską 120 procentų.

Po Indrės scenoje - Kristina Šiupienytė. Atlikėja sulaukė tik mokytojų komplimentų. Jos į sceną su gėlėmis pasveikinti užlipo sūnus Oskaras.

Ypatingas vakaras laukė ir dainininkės Indrės Malakauskaitės. Jos Mokytojas Merūnas Vitulskis pasirinko merginą savo partnere ir paruošė specialų numerį. Dėl šio M. Vitulskio pasirinkimo Indrei teko sulaukti pavydžių bendražygių replikų, bet Indrė į jų kalbas nekreipė dėmesio. Po jų scenoje - Vincentas Linkevičius. Jis sulaukė sulaukė daugybės mokytojų komplimentų.

Paskui Vincentą į sceną lipo Elvina, šįsyk - viena. Atlikėjai itin pasisekė šį sekmadienį. Būtent jai atiteko garbė dainuoti kartu su perspektyviausiu Europos atlikėju tituluojamu „Olandijos balso“ nugalėtoju Benu Saundersu. Šis balsingasis dainininkas nekantriai laukė pasirodymo su lietuvaite, o pati Elvina prasitarė, kad prieš lemtingą pasirodymą nemiegojo naktimis.

"Stengiausi iš visų jėgų", - padainavusi kalbėjo Raimonda Masiulytė. Tuo metu E. Jennings atlikėją pagyrė, kad ši labai sudėtingą dainą atliko puikiai. J. Didžiulis taip pat sakė, kad daina - nepaprasto sudėtingumo ir atskleista gerai, tačiau jam vis dėlto pritrūko emocijų.

"Ši melodija mane taip užsupo. Kai rinkomės kūrinį iš sąrašo, visi kūriniai buvo aukščiausio lygio, iš pasaulio aukso fondo. Buvau ramus, kad bet kurį kūrinį Raimonda gali atlikti puikiai, nes jos galimybės - beribės", - atlikėją įvertino Merūnas.

Paskutinioji kovotoja - Laura Jonušaitė. Pakeitusi šukuoseną ji tiesiog pakerėjo savo gerbėjus, susirinkusius "Pramogų arenoje".

TV žiūrovų, o taip pat ir Merūno bei V. Tarasovienės sprendimu "Lietuvos balsą" buvo priverstos palikti emocingoji Raimonda Masiulytė ir naują gyvenimą su nauju draugu kurianti įsimylėjusioji Kristina Šiupienytė.

„Šiandien visą dieną galvojau, kad turbūt krisiu. Taip, deja, ir nutiko. Manau, kad rezultatai yra teisingi. Nenoriu nieko teisti ar smerkti“, - diplomatiškai iš karto po finalinės kovos kalbėjo projektą palikusi Dubline šiuo metu gyvenanti Raimonda.

Mergina atliko legendinę Mariah Carey dainą „Hero“, scenoje vilkėjo įspūdingą vestuvinę suknelę. Raimonda išdavė, kad jai šį vakarą padėjo pasipuošti tituluota gražuolė Vaida Ragėnaitė.

Tuo metu Violetai Tarasovienei teko atsisveikinti su savo komandos dainininke Kristina Šiupienyte. Mergina, dar visai neseniai išgyvenusi asmeninę dramą, sekmadienį buvo gerai nusiteikusi ir stengėsi sužibėti ant scenos, tačiau fortūna jai nebuvo palanki.

Kitą sekmadienį projekte viešės geriausias Rusijos atlikėjas, „Eurovizijos“ nugalėtojas Dima Bilanas. Jis dainuos su atlikėja Ieva Zasimauskaite. Tarpusavyje varžysis Ericos ir Jurgio Didžiulių bei Egidijaus Sipavičiaus komandos.
Naujienų portalo DELFI skaitytojų simpatijų prizą iškovojo Elvina Milkauskaitė. Ji, susirungusi su kitais septyniais projekto dalyviais, surinko daugiausiai palaikymo (16251 skaitytojų balsus).

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)