Toks griežtas projekto prodiuserių sprendimas pačiai R. Donielienei buvo netikėtas – su ašaromis akyse dalyvė tikino, kad jokių netinkamų preparatų nevartojo. Tačiau šokių projekto vedėjas Mindaugas Stasiulis Rasai priminė griežtas „Šok ir lieknėk“ sutartis, kuriose įrašytas aiškus punktas, projekto metu draudžiantis naudoti bet kokius preparatus, palengvinančius svorio metimą.

„Šok ir lieknėk“ studijoje viešpatavo turtuoliai ir vargšai – tokia buvo vakaro tema, o dalyvių pasirodymus vertino trys damos: ponia Kristina Brazauskienė, politikė Donalda Meiželytė ir Klaipėdos universiteto docentė šokio specialistė Bronelė Švitrienė.

Pagal visame pasaulyje pripažintus šlagerius „What is Love“, „Don‘t stop me know“, „Jai Ho“ ir daugybę kitų šokdami projekto dalyviai vaidino turtuolius ir vargšus, kazino lošėjus, viliojo vienas kitą, keliavo į Ameriką, įkūnijo įvairių tautybių piniguočius.

Tačiau likimas antrą sykį buvo negailestingas J. Vardienei ir jos partneriui Mišai Levin. Antrą kartą bendroje svorio ir balų lentelėje pora liko paskutinėje vietoje. Jiems ir vėl teko prisėsti ant „Šok ir lieknėk“ atsarginių suolelio, su viltimi darsyk sugrįžti.

Projekto lyderiais penktoje laidoje tapo Mantas Degutis ir „vienakojė“ Evelina Kauklienė. Dalyviui ir jo partnerei E. Kauklienei šį vakarą teko rimtas išbandymas – pasipuošusi indiškais drabužiais pora savo šokiu pelnė didžiausių ovacijų, nors profesionali partnerė buvo traumuota.

Kojos traumą patyrusi E. Kauklienė nepaliko savo partnerio ir šokį parengė taip, kad jai tektų mažesnis fizinis krūvis. Taip jiems pavyko pelnyti lyderių vardą.

Laidos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)