Aštuonerius metus drauge dirbusiems aktoriams Danieliui Dae Kimui ir ir Terry O'Quinnui neteks pasprukti iš salos. Po šešių serialo „Dingę“ sezonų, taip pat filmuotų Havajuose, Džinas dabar Činas, o Džonas – Džo. Abu vaidins „Havajuose 5.0“.

Pasibaigus serialui „Dingę“, Danielius liko saloje. Terry gyvena Los Andžele, bet vis dar turi namą šiauriniam salos krante, o havajietiška pasaulėžiūra irgi niekur neišgaravo.

Danielis pasakoja pamenąs, kaip Terry per iškilmingus apdovanojimus vilkėjo smokingą ir avėjo šlepetes per pirštą: „Pamaniau: „Štai kur Havajai!“.

„Taip, bet jos buvo su briliantais!“, - juokiasi Terry O'Quinnas.

Terry O'Quinnas antrajame „Havajų 5.0“ sezone vaidina karinio jūrų laivyno kapitoną, atskridusį išgelbėti byrančios „Havajų 5.0“ komandos. Šis specialusis būrys saugo Havajų salas nuo tarptautinio teroro.

Specialiajam būriui vadovauja leitenantas kapitonas Stivas Magaretas – jūrų ruonis, kurio tėtis prieš keturiasdešimt metų žuvo mįslingomis aplinkybėmis. Su juo dirba detektyvas Denis iš Naujojo Džersio perkeltas į Honolulu ir Činas Ho Kelis, apšmeižtas buvęs policininkas. Detektyvė Kono Kalakava – naujokė, neseniai Policijos akademiją baigusi banglentininkė.

Prie antrojo sezono prisideda ir teismo medicinos ekspertas Maksas Bergmanas ir specialioji agentė Lori Veston. Pirmoje serijoje Magaretas apkaltinamas gubernatorės nužudymu. Laimė, Denio pažįstamas leitenantą gali išvaduoti nuo bausmės. Kad užtikrintų, jog tyrimas atliekamas sklandžiai, į komandą naujasis gubernatorius paskiria Veston.

Kritikų vertinimai ir žiūrovų reitingai serialui „Havajai 5.0“ labai palankūs. Serialas nominuotas „Emmy“, „Auksiniam gaubliui“ ir Paauglių pasirinkimo apdovanojimui.

Antrasis serialo „Havajai 5.0“ sezonas – nuo balandžio 16-osios, pirmadieniais, 22.35 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją