Muzikinę kriminalinę veiksmo dramą žiūrovai pamatys antrąją Šv. Velykų dieną, 19 val. per LNK. Joje nusifilmavo didžiausios televizijos ir teatro žvaigždės - Ugnė Skonsmanaitė, Tomas Ališauskas, Algis Ramanauskas, Marius Jampolskis, Jokūbas Bareikis, Aušra Štukytė, Juozas Zavaliauskas, Karolis Sakalauskas ir kiti.

Trilerio siužetas – intriguojantis. Taujėnų dvare žvaigždės švenčia Šv. Velykas. Jiems pažįstamas ūkininkas, ponas Valdemaras, kurį vaidina Algis Ramanauskas, parūpina kiaušinių.

Kitoje Lietuvos pusėje, kontrabandininkai planuoja pergabenti deimantus per sieną. Jiems kyla išmoninga mintis – sulesinti brangakmenius vištoms ir su kiaušiniais kirsti sieną. Sumanymas įgyvendinamas to paties Valdemaro ūkyje.

Turbūt nereikia spėti, kurie kiaušiniai buvo patiekti į dvarą ir kodėl prasidėjo kautynės, per kuriuos dužo ne vienas kiaušinis ir buvo švaistomasi ginklais.

Filmo „Kontrabandiniai kiaušiniai“ premjera – pirmadienį, antrąją Šv. Velykų dieną 19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją